merhaba bende se almayı düşünüyorum ama pil tüketimi nasıl sizce 1 günü çıkarsın yeter zaten öteki özellikleri çok iyi zaten sadeca pil den tereddüt ediyorum
oyun oynayan biri değilim zaten bana rahat 1 günü çıkarır şu an a5 2016 kullanıyorum o da bozuldu garantide o da 1 günü rahat çıkarıyordu ama kasmalar var
4k tamamen yer israfına sebep oluyor 1080p kullanmanı öneririm
ikisi arasında çok düşündüm ama sizinde verdiğiniz bilgiye göre iPhone SE aldım merak edenler olursa cevaplayabilirim şuana kadar dikkatimi çeken pil bitmiyor bitsinde şarja takayım diye uğraştımbirde size bir soru sormak istiyorum acaba kamera kısmında önerdiğiniz şeyler var mı 4k da mı dursun 1080 p mi ?
ikisi arasında çok düşündüm ama sizinde verdiğiniz bilgiye göre iPhone SE aldım merak edenler olursa cevaplayabilirim şuana kadar dikkatimi çeken pil bitmiyor bitsinde şarja takayım diye uğraştımbirde size bir soru sormak istiyorum acaba kamera kısmında önerdiğiniz şeyler var mı 4k da mı dursun 1080 p mi ?
1-pil süresi beklediğimden daha iyi,6sden daha iyi . ios için harika diyebilirim mah sayısına bakmayıp rahat edebilirsiniz zira ios da 3000 mah pil olsa sanırım 3 gün götürür işletim sistemi az yediğinden dolayı neyse lafı çok uzatmadan ,Pil süresi nasıl ?
Kaç GB aldınız ?
Kaça aldınız ?