Black15
Asistan
İki ürün arasında G5 açık ara önde. Onu tercih etmeniz daha iyi olur.Bu karşılaştırmayı benim için iphone se kazandı ama lg g5 hakkında ne düşünüyorsunuz se yerine g5 mi tercih etmeliyim
İki ürün arasında G5 açık ara önde. Onu tercih etmeniz daha iyi olur.Bu karşılaştırmayı benim için iphone se kazandı ama lg g5 hakkında ne düşünüyorsunuz se yerine g5 mi tercih etmeliyim
G5' in de içinde sd 820 var. Performans olarak günlük hayatta fark iki cihaz da oluşturmaz.Kardeşim. Performans istiyorsan eğer düşünmeden se al. Büyük ekran kamera vs istiyorsan G5
Karşılaştırmalara bakarsa youtube da anlar alacak arkadaş. Böyle ne desek boşG5' in de içinde sd 820 var. Performans olarak günlük hayatta fark iki cihaz da oluşturmaz.
Şimdiden hayırlı olsun.Murat bey beni g5 e ikna ettiniz
Murat bey beni g5 e ikna ettiniz
Hangi karşılaştırma sorması ayıpKarşılaştırmalara bakarsa youtube da anlar alacak arkadaş. Böyle ne desek boş
Hangi karşılaştırma sorması ayıp
Arkadaşta G4 var başka bir arkadaşta iPhone 6
Malumunuz iPhone 6 daha güçlü bir işlemciye sahip ayrıca g4ü 2k ekran zorluyor . Dedim iPhone hızlı da hızlı bakalım ne kadar hızlı çeşitli uygulamalarda test yaptım g4 nerdeyse her uygulamayı kafa kafaya açtı. Sadece iOS optimizasyonu ile oyunlarda iPhone 6 önde kaldıki g5 SE ile aynı güçte hatta 820 daha güçlü biraz daha
Sonra bir örnek daha geçen elimde note 5 var bir haftalığına iPhone 7 gördüm getir la şunu dedim g4 vs iPhone 6da yaptığım gibi arayuz testi yaptım iPhone 7 note 5in 2.3-2.4 gibi bir gücünde olmasına rağmen en fazla yarım saniye sonra açtı ha şu var apple store vs play store da note 5 1 saniye geç açtı yalan yok dedik sonra oyuna girelim arkadaş FPS falan yalan kaliteli ekran olmadıktan sonra küçük ekran falan tatmin etmiyor
Tabi canım ben fanboyum siz tarafsız objektif mükemmel bir insanSenin yazdıklarının benim için bir önemi yok. Fanlık yapmayan arkadaşlar yazarlarsa daha objektif olur .
Tabi canım ben fanboyum siz tarafsız objektif mükemmel bir insan
Tutturmuşsunuz fps de iosun oyun performansı youtube da karşılaştırma izleyecekmişizde yalan onlar yalan gözlerinizi açın SE herhangi bir konuda G5 in rakibi olamaz
Vay be G5i zaten Samsung ürettiSenin yazdıklarını okumuyorum bile. Kulaktan dolmaları yazıyorsun. Benim forumda 200 e yakın topic içinde hem samsung övdüm hem htc hem sony. Sen sadece samsung. Bırak bu ayakları
LG ghost screen konusunda TR garantisi olduğunda merak etmeyin LG servisi hallediyor ayrıca G5de ghost screen olayları çok azZaten youtube daki karşılaştırmalar izledim öyle fazla fazla bi fark yok lg g5 düşünüyorum ama ghost screen beni korkutmuyor değil
Vay be G5i zaten Samsung üretti
Süsüne aldanmak ? Apple in çöplerini mi savunacam az ötede dursunlar.İşine geldiği gibi anlama . Genel anlamda konuşuyorum. S7 de S7 başka birşey yok. Süsüne aldanma . Gerçekçi ol.
Ya adam gibi cevap verinLaga luga yapma. Uza.
Xiaomi Mi5 in sar değerleri s7 ve s6 danda düşüktür.Şu sar değerlerine doğru bakmayı öğrenelim artık birçok kez yazdım bu forumdada Sar değerleri Avrupa Amerika bölgesi olarak ikiye ayrılır.Avrupada 10 gr doku ile hesaplanır.Amerikada ise 1 gr doku üzerinden.Senin araştırıp buldugun Mi 5 in Amerikadaki sar değerleridir yani U.S .Mi 5 e gelirsek Avrupada yani Türkiyeninde kabul ettiği sar değerleri Başda: 0.376 Vücutta: 0.798 dir.Diğerleri ile karşılaştırabilirsiniz.Siz Galaxy s7yi avrupa değerleri ile mi5 in amerika değerlerini karşılaştırmış oluyorsunuz.S7 nin amerika değerlerine bakın o zaman birde 1.40 W/kg (head) 1.59 W/kg (body) Mi 5inki amerikada: baş : 0.703 vücut : 1.422.Sonuca gelirsek Mi5 in sar değerleri daha düşüktür hemde cat 12 gibi en hızlı modem barındırmasına rağmen.Mi 5 ile çocugunuz olmuyorsa yukardaki değerleri baz alarak s7 ile ölürsünüz herhalde.Mi 5 in sar değerleri kaynağınıda link olarak veriyorum.Herkese iyi forumlar.Xiaomi mi5 alırsam 1.50 sar değeri var maazallah çocuğum olmaz gönlüm s7 de ama 2200 tl ye kadar çıkamam görkem bey kıyaslamanıza göre hiçbirşey anlamadım lütfen kıyaslamanızın sonucunu yazarmısınız teşekkürler
Zaten o sar değeri ne kadar etki eder ki yasal değerlerin içinde bu yasal değerleri bilim adamları belirliyor zararlı olanlar piyasaya sürülmüyor zatenXiaomi Mi5 in sar değerleri s7 ve s6 danda düşüktür.Şu sar değerlerine doğru bakmayı öğrenelim artık birçok kez yazdım bu forumdada Sar değerleri Avrupa Amerika bölgesi olarak ikiye ayrılır.Avrupada 10 gr doku ile hesaplanır.Amerikada ise 1 gr doku üzerinden.Senin araştırıp buldugun Mi 5 in Amerikadaki sar değerleridir yani U.S .Mi 5 e gelirsek Avrupada yani Türkiyeninde kabul ettiği sar değerleri Başda: 0.376 Vücutta: 0.798 dir.Diğerleri ile karşılaştırabilirsiniz.Siz Galaxy s7yi avrupa değerleri ile mi5 in amerika değerlerini karşılaştırmış oluyorsunuz.S7 nin amerika değerlerine bakın o zaman birde 1.40 W/kg (head) 1.59 W/kg (body) Mi 5inki amerikada: baş : 0.703 vücut : 1.422.Sonuca gelirsek Mi5 in sar değerleri daha düşüktür hemde cat 12 gibi en hızlı modem barındırmasına rağmen.Mi 5 ile çocugunuz olmuyorsa yukardaki değerleri baz alarak s7 ile ölürsünüz herhalde.Mi 5 in sar değerleri kaynağınıda link olarak veriyorum.Herkese iyi forumlar.
http://s1.mi.com/zt/2016012501/MI5.pdf
Evet ben mesaja cevap olarak yazdım.Normal şartlarda 1 gr dokuda 1.6 10 gr dokuda 2.0 a kadar daha zararı ispatlanabilmiş değil.Aslında hiçbirinde kafaya takılıcak bir durum yok dediğiniz gibi fakat ben mi5 e sürekli sar değerleri yüksek dedikleri için yazma gereği duydum.İnsanlar yanlış bilgilendirilsin istemediğim için.Her konuda aşırı yüksek vs vs diyorlar.İşin doğrusu neyse onu söylemek lazım.Cevabınız için teşekkürler.Zaten o sar değeri ne kadar etki eder ki yasal değerlerin içinde bu yasal değerleri bilim adamları belirliyor zararlı olanlar piyasaya sürülmüyor zaten
İnsanlar biraz fazla tedirgin bu konuda yapacak birşey kalmıyor bazen yazınız için ben teşekkür ederim yararlı bir yazıEvet ben mesaja cevap olarak yazdım.Normal şartlarda 1 gr dokuda 1.6 10 gr dokuda 2.0 a kadar daha zararı ispatlanabilmiş değil.Aslında hiçbirinde kafaya takılıcak bir durum yok dediğiniz gibi fakat ben mi5 e sürekli sar değerleri yüksek dedikleri için yazma gereği duydum.İnsanlar yanlış bilgilendirilsin istemediğim için.Her konuda aşırı yüksek vs vs diyorlar.İşin doğrusu neyse onu söylemek lazım.Cevabınız için teşekkürler.
Görkem bey kısaca demişki İphone alırsan uzun süre kasmadan kullanırsın.Ama s6 alırsan ekranı daha iyi hafızası 32 gb daha iyi hızlı şarj oluyor demiş.Xiaomi mi5 alırsam 1.50 sar değeri var maazallah çocuğum olmaz gönlüm s7 de ama 2200 tl ye kadar çıkamam görkem bey kıyaslamanıza göre hiçbirşey anlamadım lütfen kıyaslamanızın sonucunu yazarmısınız teşekkürler
İthalatçı Garantili G5 veya Huawei P9 . Bu 2 telefon bunlara 1000 basar ..