ucaktas
Öğrenci
Amerikada 400 dolar olarak çıktı bize gelince 2 ye katladı yarısı vergi galiba.1200 lira demişsin yazının sonrasını okumadım bile2000 tl 16gb versiyonu.

Amerikada 400 dolar olarak çıktı bize gelince 2 ye katladı yarısı vergi galiba.1200 lira demişsin yazının sonrasını okumadım bile2000 tl 16gb versiyonu.
Apple türkiye'nin kar payı çoğunluğu. Vergiden fazlasını markalar cebe indiriyor ama yurtdışında bu kadar kar payı yok diye biliyorum.Amerikada 400 dolar olarak çıktı bize gelince 2 ye katladı yarısı vergi galiba.![]()
Herkes sizin gibi büyük telefon sevmeyebilir. Şahsen bende Note 5 almayı düşünüyordum ama 5.7'' hem elde tutması zor olur hem de cebe sığması zor olur, ellerimde büyük bu arada. İphone 6S'de ki özelliklerin aynısının olduğunu duyunca benimde hoşuma gitti telefon ama 4'' de gerçekten çok küçük. Aslında bende de 3.5''lik Galaxy Ace var ve çok da küçük gelmiyor aslında ama oyun oynarken, video izlerken küçük olur 4''.Valla koyun Dediğimiz kesim alır bence.Yani ben almam ben de 4" telefondan saymıyorum ama 3.5 inç iPhone 4s kullanıyorum.Valla ben olsam m9 alırım,s6 alırım,alırım da alırım.Aslında telefon güzelmiş babam 5s ten sonra heralde böyle bişey alır.Bu fiyata bence tutar tutmasına da alanlar da bence ya teknoloji özürlü yada elleri çok küçük.Aslında bir kesim var ki,elleri büyük OLMASINA rağmen göz zevklerine gelmiyor yani.1750-1800 olsa belki mantıklı derdim de öyle değil işte,250-300 tl ekle note 5 al hayatını yaşa,ne diyeyim
![]()
Ben sunumda bu telefon tutacak dediler demedim küçük telefon kullanmak isteyenler var dediler dedimTabiki tabiki zaten hangi telefon sunumunda tutmaz bu telefon almayin derler![]()
Tutmayacak ne dersen deBen sunumda bu telefon tutacak dediler demedim küçük telefon kullanmak isteyenler var dediler dedim
şuan hala ön siparişte 7-10 gün teslim süresi diyorBu iphone SE satışları ne alemde...Alan kullanan var mı...
iPhone 5S ile SE arasında ciddi performans farkı var. Biri A7 çip diğeri A9 çip, biri 1 GB Ram diğeri 2 GB Ram, ekran kartında da farklılıklar var. Bence iPhone 6'sı olmayan biri değilde 4''e alışkan olan 5-5S kullanıcısı geçer SE'ye.genel anlamda çin pazarında iyi gidiyor satışları bi ara açıklanmıştı.
tutar mı dersek, tabi ki her malın iyi yada kötü alıcısı olur. benim iphone 5s im olsa onu verip bunu almam ama iphone 6 ,6 plus gibi büyük cihaza alışamayan insanlar kesinlikle tercih edecektir.
Sen öyle zannetTutmayacak ne dersen de
Gorduk satislariSen öyle zannet
satış rakamları tutmadığını kanıtlıyor... sen öyle zannetmesende arkadaş %100 haklı... + kasa sakat bükülme + kırılma derdi var...Sen öyle zannet