Se 2020 günde 2-3 saat standart kullanımda günü çıkartıyor ama 5 saat ve üzeri kullanımda gün içinde şarja takarsın.Senin kullanımınla günü çıkarır diye düşünüyorum.Günlük sosyal medya ve 1-2 video için günü çıkarmaz mı
Öncelikle merhaba,sözüm sana değil ama artık herkesin bu soruyu sormadı ve bilmeyen insanlarında 2-3saat gidiyo hibi saçma yorumlar yapması sıktı.Bizzat kullanıyorum oyun oynamadığım sürece youtube instagram whatsapp günlük 6.5-7saati rahatlıkla çıkarıyor oyun oynarsanda akşam 7gibi bir defa daha şarj edersin o kadar.Günlük sosyal medya ve 1-2 video için günü çıkarmaz mı
Ayrıca şarj konusu bu kadar takılmamalı bence,zaten yarım saat gibi kısa bir sürede 50şarj oluyor(hızlı şarj adaptörü ve kablosu ile)bu zaten 3-4saat rahat götürür telefonunda elimize yapışık olmadığını düşünürsek bir yemek molasında bile şarja taksak zaten dolmuş oluyor.sıkıntı etmeyin yaniGünlük sosyal medya ve 1-2 video için günü çıkarmaz mı
Cok teşekkür ederim. Dışarıdayken mobil veri full açık şekilde 5-6 saat idare eder mi peki ara ara sosyal medyaya girerekÖncelikle merhaba,sözüm sana değil ama artık herkesin bu soruyu sormadı ve bilmeyen insanlarında 2-3saat gidiyo hibi saçma yorumlar yapması sıktı.Bizzat kullanıyorum oyun oynamadığım sürece youtube instagram whatsapp günlük 6.5-7saati rahatlıkla çıkarıyor oyun oynarsanda akşam 7gibi bir defa daha şarj edersin o kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca şarj konusu bu kadar takılmamalı bence,zaten yarım saat gibi kısa bir sürede 50şarj oluyor(hızlı şarj adaptörü ve kablosu ile)bu zaten 3-4saat rahat götürür telefonunda elimize yapışık olmadığını düşünürsek bir yemek molasında bile şarja taksak zaten dolmuş oluyor.sıkıntı etmeyin
6saat muhtemelen diyelim ama 5 saati görürsün,bataryası BENCE gayet iyi oyunda oynuyorum 4-5saat gider oyun oynarsan.Rica ederim başka sorunuz varsa seve seve cevaplarımCok teşekkür ederim. Dışarıdayken mobil veri full açık şekilde 5-6 saat idare eder mi peki ara ara sosyal medyaya girerek
Tahminimce çıkaracaktır.Günlük sosyal medya ve 1-2 video için günü çıkarmaz mı
Çok güzel olurSana dün kurulumunu yaptığım iPhone SE 2020 iOS 14.3 yüklü cihazın bugün şarj detaylarını paylaşacağım
Çok teşekkürlerOrtalama 5 buçuk 6 saat ekran süresi alabilirsiniz. Otomatik parlaklık LTE ve WiFi sürekli açık.
Telefonu günde 2 kere şarja takmak pil sağlığını çabuk düşürür mü peki ben genelde günde 1 defa takıyorum hep de yüzde 1'de takıyorum alışkanlık olmuş sanırım ?Öncelikle merhaba,sözüm sana değil ama artık herkesin bu soruyu sormadı ve bilmeyen insanlarında 2-3saat gidiyo hibi saçma yorumlar yapması sıktı.Bizzat kullanıyorum oyun oynamadığım sürece youtube instagram whatsapp günlük 6.5-7saati rahatlıkla çıkarıyor oyun oynarsanda akşam 7gibi bir defa daha şarj edersin o kadar.
Ayrıca şarj konusu bu kadar takılmamalı bence,zaten yarım saat gibi kısa bir sürede 50şarj oluyor(hızlı şarj adaptörü ve kablosu ile)bu zaten 3-4saat rahat götürür telefonunda elimize yapışık olmadığını düşünürsek bir yemek molasında bile şarja taksak zaten dolmuş oluyor.sıkıntı e
Telefonu günde 2 kere şarja takmak pil sağlığını çabuk düşürür mü peki ben genelde günde 1 defa takıyorum hep de yüzde 1'de takıyorum alışkanlık olmuş sanırım ?Öncelikle merhaba,sözüm sana değil ama artık herkesin bu soruyu sormadı ve bilmeyen insanlarında 2-3saat gidiyo hibi saçma yorumlar yapması sıktı.Bizzat kullanıyorum oyun oynamadığım sürece youtube instagra whatsapp günlük 6.5-7saati rahatlıkla çıkarıyor oyun oynarsanda akşam 7gibi bir defa daha şarj edersin o kadar.
Telefonu günde 2 kere şarja takmak pil sağlığını çabuk düşürür mü peki ben genelde günde 1 defa takıyorum hep de yüzde 1'de takıyorum alışkanlık olmuş sanırım ?Telefonu günde 2 kere şarja takmak pil sağlığını çabuk düşürür mü peki ben genelde günde 1 defa takıyorum hep de yüzde 1'de takıyorum alışkanlık olmuş sanırım ?
Telefonu günde 2 kere şarja takmak pil sağlığını çabuk düşürür mü peki ben genelde günde 1 defa takıyorum hep de yüzde 1'de takıyorum alışkanlık olmuş sanırım ?
Telefonu günde kaç kere şarja takarsan tak ama yüzde 1 de şarja takman batarya sağlığına zarar verir.Şarja takmada doğrusu yüzde 10 ile 20 arasında şarja takıp yüzde yüz olduğunda çıkarmak.Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefonu günde 2 kere şarja takmak pil sağlığını çabuk düşürür mü peki ben genelde günde 1 defa takıyorum hep de yüzde 1'de takıyorum alışkanlık olmuş sanırım ?
Bende 2 kere takmanın ne kadar sağlıklı olduğunu düşünüyorumTelefonu günde 2 kere şarja takmak pil sağlığını çabuk düşürür mü peki ben genelde günde 1 defa takıyorum hep de yüzde 1'de takıyorum alışkanlık olmuş sanırım ?
İphone pilleri bildiğiniz gibi pil döngüleri şeklinde çalışır,günde 2kere takmak 2seferindede %1e getiriyorsanız 2döngü ediyor yani 2kere takmak tabiki daha hızlı yaşlandırırTelefonu günde 2 kere şarja takmak pil sağlığını çabuk düşürür mü peki ben genelde günde 1 defa takıyorum hep de yüzde 1'de takıyorum alışkanlık olmuş sanırım ?
İphone pilleri bildiğiniz gibi pil döngüleri şeklinde çalışır,günde 2kere takmak 2seferindede %1e getiriyorsanız 2döngü ediyor yani 2kere takmak tabiki daha hızlı yaşlandırırTelefonu günde 2 kere şarja takmak pil sağlığını çabuk düşürür mü peki ben genelde günde 1 defa takıyorum hep de yüzde 1'de takıyorum alışkanlık olmuş sanırım ?
Valla ben günü çıkarabilmesi için yüzde 1'e kadar düşürüyiom yoksa beni kıtı kıtına yetiştiriyor amaç o ama 5 ay 1 hafta oldu ben telefonu alalı şu an pil sağlığı yüzde 96 normal mi bilmiyorum sizce nasıl?Telefonu günde 2 kere şarja takmak pil sağlığını çabuk düşürür mü peki ben genelde günde 1 defa takıyorum hep de yüzde 1'de takıyorum alışkanlık olmuş sanırım ?
Telefonu günde kaç kere şarja takarsan tak ama yüzde 1 de şarja takman batarya sağlığına zarar verir.Şarja takmada doğrusu yüzde 10 ile 20 arasında şarja takıp yüzde yüz olduğunda çıkarmak.
Bence iyi değil.Normalde 98 yada 99 olması lazım.Yüzde 1 yerine 10 da şarj etmeni tavsiye ederim.Valla ben günü çıkarabilmesi için yüzde 1'e kadar düşürüyiom yoksa beni kıtı kıtına yetiştiriyor amaç o ama 5 ay 1 hafta oldu ben telefonu alalı şu an pil sağlığı yüzde 96 normal mi bilmiyorum sizce nasıl?
Çıkarır gibi geliyo banaGünlük sosyal medya ve 1-2 video için günü çıkarmaz mı