fatihbyksyl
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Merhaba arkadaşlar babam se almayı düşünüyorda çevremde şarj konusunda sıkıntılı diye bi kaç duyum aldım öylemidir alınır mı bi öneriniz var mıdır?
2,5-3 saat gibi standart kullanımda günü çıkartıyor.Babanız günde 5-6 saat kullanım yaparsa gün içinde şarja takar.Babanız cebinde kibar,tek elle kullanım rahatlığı sunan bir cihaz taşımak istiyorsa Se 2020 çok iyi bir tercih olur diye düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar babam se almayı düşünüyorda çevremde şarj konusunda sıkıntılı diye bi kaç duyum aldım öylemidir alınır mı bi öneriniz var mıdır?
sanırım babanda babalarımız gibi facebook whatsapp instagram kullanacak gün icinde yaklaşık 5 saat ekran süresi alırMerhaba arkadaşlar babam se almayı düşünüyorda çevremde şarj konusunda sıkıntılı diye bi kaç duyum aldım öylemidir alınır mı bi öneriniz var mıdır?
Oyun oynamayacaksanız 6 saat ekran süresi vereceğini düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar babam se almayı düşünüyorda çevremde şarj konusunda sıkıntılı diye bi kaç duyum aldım öylemidir alınır mı bi öneriniz var mıdır?
Aslında hiç sosyal medyayla işi yok bi tek whatsapp kullanıyor ondan dolayı pek bi sıkıntı yaşamıyacağını umuyorumsanırım babanda babalarımız gibi facebook whatsapp instagram kullanacak gün icinde yaklaşık 5 saat ekran süresi alır
yalnızca whatsapp kullanıyosa 1.5 gün falan gider şarjı yani en azından günü kesinlikle çıkarır içi rahat olsunAslında hiç sosyal medyayla işi yok bi tek whatsapp kullanıyor ondan dolayı pek bi sıkıntı yaşamıyacağını umuyorum