cengover05
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 447
Note 5 i o telefonun yanina koyma bile
Se nedir ya
haha
Se nedir ya
Şundan korkuyorum note 5 i alıcam bi sure sonra 6 çıkıcak touch wizi sisiricekler guncellemee almıycak samsungun ayıbı buda ust sevıye telefon cıkınca alt sevıyedekını kasan bı guncelleme atıp yavaslatıyoNote 5 i o telefonun yanina koyma bile
Se nedir yahaha
Note 5 seni mutlu eder kardeşim...İkisi arasında kararsız kaldım sizce hangisi ?
Note 5 için adam akıllı rom yok. Rom istiyorsanız işlemcisi sd olan telefon alın.Android kullanmıştım ve bilgim android üzerine rom root falan
Root sadece sürüm yükseltmeye yarasaydı ben niye 6 ay boyunca rom atmadım?yani iphone alırsan böyle sorunlarla karşılaşmasın jailbreak yapmazsan (ki androidde root yapanların çoğu sürüm yükseltmek için kitkat marshmallow nutella)
Hız aşırtılmış a9 mu? Hız düşürülmüş a9 olmasın o? Her iki şekilde de yeterince performans sağlıyor. O yüzden hız düşürülmüş halde se modelinde.Birinde hız aşırtılmış A9 diğer tarafda Exynos 7420 var tercih senin benchmark sonuçlarına bakabilirsin. Bu harikulade işlemci ve 5S çözünürlüğü harika bir performans verecektir. Retina ekran kalite bakımından AMOLED'den üstün. Renk bakımından ise AMOLED üstün.
Hız aşırtılmış a9 mu? Hız düşürülmüş a9 olmasın o? Her iki şekilde de yeterince performans sağlıyor. O yüzden hız düşürülmüş halde se modelinde.
sadece sürüm yükseltmeye yarıyo diye birşey demedim çoğu sürüm yükseltmek için root atıyor androidde root atanların bazı kısımda telefonu daha işlevsel yapmak için .Root sadece sürüm yükseltmeye yarasaydı ben niye 6 ay boyunca rom atmadım?
düşürülmedi apple zaten eski cihazlarından daha yavaş bir cihaz hiç tanıtmadı bu gune dek umarım böylede devam ederHız aşırtılmış a9 mu? Hız düşürülmüş a9 olmasın o? Her iki şekilde de yeterince performans sağlıyor. O yüzden hız düşürülmüş halde se modelinde.
kardeşim site yanlış iphone 6s 1.85 ghz hızında çift çekirdek