Note 5 sizi mutlu edicektir bence, hemde kasası filan çok şık ve yetenekli bir telefon. Kalem artısıda var.
S7'nin çıkışı ila fiyatında şahsen 100 lira kadar bir düşüş bekliyorum şahsen. Şu fiyatlada kalsa fiyatı ederi kadar bence alınabilir. Androide yabancı değilsen ve seni günlük işlemler kesmiycekse film indiricem, apk atıcam diyorsan androidden şaşmamalısın onun içinde note 5 seni mutlu edicektir. Para konusunda problemin yoksada ve telefonunda çok kötü değilse seni bir 6 ay kadar idare ederse note 6 da beklenebilir. Yerinde olsam note 5 alır keyfime bakardım. 5SE sana oyuncak gibi geleceğine eminim ama![]()
Nedenini belirtirmisin kardeşimNote 5 kullanıyorum ve inanılmaz derece iPhone SE alasım var.
arka plan uygulamalarını kapatıp durmadan gereksiz şeyler yükleyip silmessen note 5 3 yıl gider ama ben sadece fotoğrafımı çekiyim internete gireyim diyosanda iphone SE al karar senin
bu arada geçmişe bakarsan note 3 ile iphone 5s aynı zamanda çıkmıştı ikiside şu an hala idare ediyor (örnek şu nedenden dolayı iphone 6s ve SE işlemci aynı ) iphone 6s ve note 5 te aynı zamanda çıktı iphone 6s işlemcili SE den bahsediyoruz burda ikiside seni uzun yıllar götürür sen hangisini tercih edersen al kardeşim
Touchwiz konusunda haklısın, bende bir 6 plus kullanıcısıyım daha önce android kullanıyordum. Bende öğrenciyim para benim için de önemli ama pahalıya almamıza rağmen sattığımızdada çok değeri düşmüyor diye Apple bir avantaja sahip. Onun için biraz paraya kıyabilirsen ios al o zaman rahatına bak. Jailbreak yapıp yine özgürlüğe kavuşursunBi telefona insan okadar para verince ve ayrıyetten çalışarak alıcam öğrenciyimuzun sure kullanmak istiyorum touch wiz arayuzu malum note 5 i fix stabil bi şekilde nekadar sure kullanabilirim ?
Touchwiz konusunda haklısın, bende bir 6 plus kullanıcısıyım daha önce android kullanıyordum. Bende öğrenciyim para benim için de önemli ama pahalıya almamıza rağmen sattığımızdada çok değeri düşmüyor diye Apple bir avantaja sahip. Onun için biraz paraya kıyabilirsen ios al o zaman rahatına bak. Jailbreak yapıp yine özgürlüğe kavuşursunama 5se seni kesmez ben yerinde olsam ikinci el bir 6plus alırdım ios rahatlığı istiyorsan.
Dostum bu telefona Root atınca yani Knox sayacı 1 olunca telefonun deep sleep modu çalışmıyor bunun için ayriyeten kernel kurmak durumunda kalıyorsun. Deep Sleep modu işlemcinin uykuya geçmesini sağlıyor. Yani telefona root atınca işlemci uyku kilidi devreye giriyor. Uykuya girmediğinden işlemci sürekli çalışıyor ve sürekli şarj gidiyor ekran kapalıyken de saatte %5-10 arası şarj gidiyor.Nedenini belirtirmisin kardeşim
![]()
%50 daha performanslı gözüküyor antutuya göre a9 ama herşey performans değil![]()
Bir şey de ben sormak istiyorum. Apple İphone 5E olarak adlandırdı telefonu (İphone 5 enchanced yani yenilenmiş) neden herkes İphone se diyor ?
Lansmanda iphone SE olarak geciodu
İkisi arasında kararsız kaldım sizce hangisi ?
Iphone SE special edition anlamına geliyorBir şey de ben sormak istiyorum. Apple İphone 5E olarak adlandırdı telefonu (İphone 5 enchanced yani yenilenmiş) neden herkes İphone se diyor ?