azizacar37
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Arkadaşlar sizce her açıdan kıyasladığızda hangisi?
V10 da ön kamera tokatlsr arka kamera performansı bence se kadar iyi degilSE işlemci olarak çok çok önde
Batarya kısmı V10nda kötü SE'ninde
Kamera tarafında V10 açık ara tokatlar
Diğer konuları konuşmaya gerek yok aslında ses kalitesi vb konularda da V10 daha iyi
Hiç g4 veya V10 kamerası gördün mü?V10 da ön kamera tokatlsr arka kamera performansı bence se kadar iyi degil
G4 gordum SE yi gorunce aşık oldum zatwn 6s in kamera lensini kullanıyor sadece on kamera konusunda başarısız . sizdeki bu lg hayranligını anlamış degilim. Kronik sorunları olan bi firma. Almaya degmez. Fotograf hersey degildir.Hiç g4 veya V10 kamerası gördün mü?
Özellikle fotoğraf tarafında çok iyiler de
LG hayranı değilim. İPhone sevmiyorumG4 gordum SE yi gorunce aşık oldum zatwn 6s in kamera lensini kullanıyor sadece on kamera konusunda başarısız . sizdeki bu lg hayranligını anlamış degilim. Kronik sorunları olan bi firma. Almaya degmez. Fotograf hersey degildir.
Tartışmaya gerek yok kardeşim . kalite ortada android pismanlıktır 3 kere aldım e undede pismanım .LG hayranı değilim. İPhone sevmiyorum
Bana göre g4 ve v10 daha iyi çekiyor
Kalite ortada diye birşey yokTartışmaya gerek yok kardeşim . kalite ortada android pismanlıktır 3 kere aldım e undede pismanım .
Ben G5'in tasarımını ve kamerasını çok sevdim ama batarya sistemi beni soğuttu.ios kullanmak istiyorsan SE al. android kullanmak istersen de V10 al. Ama V10 alan arkadaşım pişmansatıp G5 alıcak
Ben G5'in tasarımını ve kamerasını çok sevdim ama batarya sistemi beni soğuttu.![]()
![]()
Xpress derken!Aslında gayet iyi ya. Değişebilir yani Xpress olması da çok iyi.
Xpress derken!
İlk defa senden duydum o kadar terim biliyordum sağol.Yani vidaları sökmeye gerek kalmadan değişebilir olmasımobil anlamda Xpress denir ya hani.
İlk defa senden duydum o kadar terim biliyordum sağol.![]()
Xpress music.O kadar da cahıl değilik.Rica ederim. Bu terim ' i zamanında nokia çok kullanırdı. Rahmetli de...