_FAUST_
Dekan
Ben 4s'te çok küçük diye nefret ediyorum.İphone SE'nin ekranı hakkında ne düşünüyorsunuz?Bende alıcam ama oyunlar ekranda nasıl kalıyor onu merak ediyorum. Oyun oynarken hiç ekranı küçük diye bahsediyor musunuz?

Ben 4s'te çok küçük diye nefret ediyorum.İphone SE'nin ekranı hakkında ne düşünüyorsunuz?Bende alıcam ama oyunlar ekranda nasıl kalıyor onu merak ediyorum. Oyun oynarken hiç ekranı küçük diye bahsediyor musunuz?
FİFA da küçük geliyor diğer oyunlarda normalİphone SE'nin ekranı hakkında ne düşünüyorsunuz?Bende alıcam ama oyunlar ekranda nasıl kalıyor onu merak ediyorum. Oyun oynarken hiç ekranı küçük diye bahsediyor musunuz?
5s gayet ideal kendim bizzat denedim ve güzel.FİFA da küçük geliyor diğer oyunlarda normal
Yorumun için teşekkür ederim bende SE almaya karar verdimFİFA da küçük geliyor diğer oyunlarda normal
Teşekkür ederim yorumun için5s gayet ideal kendim bizzat denedim ve güzel.![]()
Önemli değil.Teşekkür ederim yorumun için![]()
Eğer oyun için alıyorsanız 6S'den aşağı boyutta almayın. 6S serisi aşağısıdaİphone SE'nin ekranı hakkında ne düşünüyorsunuz?Bende alıcam ama oyunlar ekranda nasıl kalıyor onu merak ediyorum. Oyun oynarken hiç ekranı küçük diye bahsediyor musunuz?
Rica ederimYorumun için teşekkür ederim bende SE almaya karar verdim![]()
Apple la konuştum adam donanımsal değil sorun yazılımsal dedi.İphone se yi 7 aydır kullanıyorum wifi konusuna hiçbir sıkıntı yaşamadım cihazınızda donanımsal bir sıkıntı olabilir
Benimde almama az kalmıştı işler istediğim gibi gitmeyince vazgeçm 6S 32GB alayım dedim sonra vazgeçtim alırkende eski model olmasın dedim şimdi seneye çıkacak olan modeli bekliyorum üzerine biraz koyup onu alıcam beğenirsemiPhone 7 32gb 2.064₺+180₺. Yeni alındı [emoji12]
ya ben telefonu alalı 1 ay olduda genelde assaia toch kullanıyom ama son 3 4 gündür ortadaki tuşa basıyorum içine göçük gibi yumuşak geliyor parmak okuyo normal acaba kırılmaz camdan mı kaynaklanıyor çözemedim garantiye göndersem mi
Benimde önceden ekran kapalıyken hey Siri deyince açılıyordu şimdi nedense açılmıyorArkadaşlar bu aralar başka bir sorun daha farkettim. '' Hey Siri '' komutu düzgün çalışmıyor. Mikrafonu özellikle kontrol ediyorum . Sıkıntı yok. Dikte olsun veya konuşma esnasında da aynı yani sıkıntı yok. Ama Siri bazen komutu algılamıyor. Hard reset atınca düzeldi. Benzer sorunu yaşayan var ise bilginiz olsun. iOS 10 ile alakalı mı orası meçhul.
Benimde önceden ekran kapalıyken hey Siri deyince açılıyordu şimdi nedense açılmıyor
Evet dediğin gibi kapalıymışSiri ayarlarında kilit ekranı erişimini aç dostum. Kapalıdır belki. Değilse aynı sorundan bahsediyoruz![]()
İos 10 en az 9 ve 8 kadar problemli.
Son zamanlarda Apple'da saçmaladı ihtiyarlara ne oluyor ise.Aynen öyle maalesef
Son zamanlarda Apple'da saçmaladı ihtiyarlara ne oluyor ise.![]()
Abd küreselleşme stratejisinden vazgeçmeye başladı çünkü borçları kabardı sanırım milleti bıktırıp piyasalardan çekilmenin derdinde.Malzeme kalitesini sevmiyorum zaten. Rahmetli de aramızdan ayrılınca hem malzeme konusunda saçmaladı hem de minik hatalar peyda oldu. Home tuşu ses çıkarır, kamera kensi sallanır, ekrandan ses gelir, bükülür, ekranda leke oluşur vs.
Bu basit hatalar gitmezse Amoled ekrana geçişte ki özellikle ekran can alıcı noktadır, Huawei yavaş yavaş Apple in yerini almaya başlıyor ki böyle giderse ve düzeltmezlerse alıcak gibime de geliyor.