İphone SE home tuş problemi

Reaksiyon puanı
61
arkadaşlar ben 1 ay önce istanbulda apple storeden se 64gb aldım ama geçenlerde home tuşuna bişe oldu assietoch kullanıyorum genelde tuşa basamıyorum sert tık tık ses geliyor bazen çok yumuşak içine göçüyo gibi çalışmasında bi problem yok telefonu düşürme vs olmadı bide ses açma kapa tuşlarına basıyosın tık sesi geliyor sonra daha bastırman gerek yoksa çalışmıyo ben bunu kocaeline apple store garantiye göndercem sakaryada okulum istanbula gidemiyorum tuşla alakalı probleme müşteri kaynaklı derlermi bide bana telefon lazım oluyor kullanmalık telefon alabiliyoz mu

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Benim bildiğim Apple sıfır model falan veriyor.:)Yani duyduğum kadarıyla.

Reaksiyon puanı
61
Benim ev arkadaşı geçen sene 6s aldı 1 ay oldu sessize alma tuşu bozuldu garantiye verdi yenisini vermişlerdi

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Zorluda anında değişim oluyor, ordaki mağazalarda nasıldır bilmiyorum ama arada kullanman için telefon vermezler.

Reaksiyon puanı
61
Zorluda anında değişim oluyor, ordaki mağazalarda nasıldır bilmiyorum ama arada kullanman için telefon vermezler.
ben istanbulda akasya avmde almıştım şuan dersler çok yoğun gidemiyorum istanbula sakaryaya yakın kocaeli 41avm de varmış yarın götürücem işte erkenden bari çabuk yapsalarda telefon lazım oluyor yardımlarınız için teşekkür ederim bu arada

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
arkadaşlar ben 1 ay önce istanbulda apple storeden se 64gb aldım ama geçenlerde home tuşuna bişe oldu assietoch kullanıyorum genelde tuşa basamıyorum sert tık tık ses geliyor bazen çok yumuşak içine göçüyo gibi çalışmasında bi problem yok telefonu düşürme vs olmadı bide ses açma kapa tuşlarına basıyosın tık sesi geliyor sonra daha bastırman gerek yoksa çalışmıyo ben bunu kocaeline apple store garantiye göndercem sakaryada okulum istanbula gidemiyorum tuşla alakalı probleme müşteri kaynaklı derlermi bide bana telefon lazım oluyor kullanmalık telefon alabiliyoz mu

Apple in klasik birtakım sıkınyıları var. Değişim sebebi. Başka hatalar da yazarsan değişim yapılır dostum. Ama çok takacak şeyler değil.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Kocaeli'nde Applestore yok kardeşim 41 burda avm nin içinde troy diye apple premium reseller noktası var oraya götür gayet kaliteli hizmet veriyorlar.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Kocaeli'nde Applestore yok kardeşim 41 burda avm nin içinde troy diye apple premium reseller noktası var oraya götür gayet kaliteli hizmet veriyorlar.

Götürürse parça değişir ve gerisin geriye döner.

Kargo ile başarı ya da KvK gibi servislere başka sıkıntılar da eklenerek gönderilirse değişim olacağından kuşkun Olmasın

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145

Kargo ile başarı ya da KvK gibi servislere başka sıkıntılar da eklenerek gönderilirse değişim olacağından kuşkun Olmasın
Ben götürdüğüm için söyledim öyle fazla problem yazınca da değişim olmuyor bilginize.O kadar problem yazdım hiçbirinde soru çıkmadı ses düğmelerim sorunlu çıktı mesela.

Reaksiyon puanı
61

akasya avmyemi götürim anlamadım şimdi :) derdim illa cihaz değişsin değil düzelsinde tabi değişirse daha mutlu olurum . aradım troy mağazasını akasya avmdeki gibi hemen dönüş yapılmaz işlem süresi 1 hafta olur dedi adam

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Ben götürdüğüm için söyledim öyle fazla problem yazınca da değişim olmuyor bilginize.O kadar problem yazdım hiçbirinde soru çıkmadı ses düğmelerim sorunlu çıktı mesela.

Dostum benim adıma 63 adet değişim var. Recrübe ile sabit:)

akasya avmyemi götürim anlamadım şimdi :) derdim illa cihaz değişsin değil düzelsinde tabi değişirse daha mutlu olurum . aradım troy mağazasını akasya avmdeki gibi hemen dönüş yapılmaz işlem süresi 1 hafta olur dedi adam

Değişim takınyın yoksa Apple Syore da olur Pupa da olur

Son düzenleyen moderatör:

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Akasya avm ye randevu alabiliyorsanız buyrun alın zaten şimdi almaya kalksanız 1 hafta sonraya veriyor.Ben alamadığım için oraya götürdüm.Ayrıca cihazınızın sorununa göre değişir gelme süresi benimki 5 güne geldi.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Dostum, 15 gün bekleyebilirim diyorsan değişim yaptırıcam ben telefonunu. Yoksa Pupa ya da Apple Store zorlu ya da akasyaya gidiceksin