İphone SE hakkında yardım edebilir misiniz ?

Yalçın Seyhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Merhaba şubat 2017 gibi telefon alıcam ve iphone deneyimim olsun istiyorum nedeni ise uzun süreli kullanım ve küçük ekran. Dev gibi telefonlardan hoşlanmıyorum iphone se ilk tercihim ancak sosyal medyayı selfie fotoğrafları olsun çok kullanıyorum sizce on kamera çözünürlülüğü iş görürmü yetermi düşünceniz nedir ? bu telefon 64 gb modeli şubatta alınırmı ? teşekkürler

Hic

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Merhaba şubat 2017 gibi telefon alıcam ve iphone deneyimim olsun istiyorum nedeni ise uzun süreli kullanım ve küçük ekran. Dev gibi telefonlardan hoşlanmıyorum iphone se ilk tercihim ancak sosyal medyayı selfie fotoğrafları olsun çok kullanıyorum sizce on kamera çözünürlülüğü iş görürmü yetermi düşünceniz nedir ? bu telefon 64 gb modeli şubatta alınırmı ? teşekkürler
Benim düşünceme göre tabi bütçeniz elverirse SE modelinden ziyade 6S düşünün derim. Küçüklük olayına gelirsek iphone 6 kullanıyorum ve yeri geldiğinde acaba 6 plus alsamıydım diye düşünmüyor değilim.

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
ancak sosyal medyayı selfie fotoğrafları olsun çok kullanıyorum sizce on kamera çözünürlülüğü iş görürmü yetermi düşünceniz nedir ?
Senin için telefonun bu yönü önemliyse, sana kötü haberim var. 5s ile aynı ön kameraya sahip telefon. SE'nin ön tarafı (ön kamera-ekran-parmak izi sensörü-kasa) 5s'ten alınma. Arka tarafı (donanım-arka kamera) 6s'ten alınmadır. Küçük boyutlu telefonlardan donanım olarak en iyisi odur. (birde z5 compact var ama piyasada kalmadı)

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
SE Ön kamerada seni tatmin etmez. Ama performanslı küçük bir canavar istiyorsan al:) Ha yağlı boya gibi mi çekiyor yok ama çoğu telefonun gerisinde

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
5s tavsiye ederim,tasarımı ile bence en güzel İphone modeli.;)

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Fotoğraf memnun olmasın 6s veya 7 al

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Eğer bütçeniz yeterse 6S 32 GB veya 64 GB sürümünü tercih etmenizdir. Ön kamera olarak 5S'in ön kamarası kullanılmaktadır. Sizi ne mutsuz eder ne de mutlu eder. Ama 6S alırsanız menmun eder. Ama donanım ve performans olarak sizi uzun süre mutlu eder.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Ya mesela hangi telefondan daha iyi on kamerası ? Hangi telefonla yarışır?

Hocam renk olarak çoğundan iyi. Gerçek renk ne ise ona yakını alırsın. Çözünürlük konusunda çok zoom yapmadığın müddetçe anlaşılacak birşey yok ortada. Samsung S5 gibi diyeyim . Ya da G3 .

Yalçın Seyhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Hocam renk olarak çoğundan iyi. Gerçek renk ne ise ona yakını alırsın. Çözünürlük konusunda çok zoom yapmadığın müddetçe anlaşılacak birşey yok ortada. Samsung S5 gibi diyeyim . Ya da G3 .
İnstagram snapchat için yeterli sayılırmı? Ana kamerası nasıl birde?

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
İnstagram snapchat için yeterli sayılırmı? Ana kamerası nasıl birde?

Hocam ekranı dert etmeyeceksen eğer, en stabillerden ve hızlılardan. Benchmark testleri de ortada. 134.000 lerde Antutuda.

Burada şunu vurgulamak isterim. Benchmarkta önemli olan Single core diye tabir edilen tekli çekirdek puanı. İphone serilerinde bu olay çok farklı işliyor. Tamamiyle işlemci farkı.

Bunu şuna benzetelim. Bu bir aracın 1. Vites ile kendini toparlama süresi.

Apple in daha stabil davranma sebebi bu . Single core puanının daha yüksek olması .

Mesela Samsungun Amiral gemisi diye tabir edilen S7 nin Single Core puanı 1780 lerde.

SE ise 2580 alıyor.

Hesabını siz yapın

Yalçın Seyhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Hocam ekranı dert etmeyeceksen eğer, en stabillerden ve hızlılardan. Benchmark testleri de ortada. 134.000 lerde Antutuda.

Burada şunu vurgulamak isterim. Benchmarkta önemli olan Single core diye tabir edilen tekli çekirdek puanı. İphone serilerinde bu olay çok farklı işliyor. Tamamiyle işlemci farkı.

Bunu şuna benzetelim. Bu bir aracın 1. Vites ile kendini toparlama süresi.

Apple in daha stabil davranma sebebi bu . Single core puanının daha yüksek olması .

Mesela Samsungun Amiral gemisi diye tabir edilen S7 nin Single Core puanı 1780 lerde.

SE ise 2580 alıyor.

Hesabını siz yapın
Ben bu telefonun en performanslı telefonlardan biri olduğu ve kucuk ekran hayranı oldugum icin istiyorum burda bi sikinti yok ama ben çok kamerayı kullanıyorum instaya snapa atıcagım fotolar cok cok kotu dururmu on kamera acısından birde arka kamera performansı nasıl ?

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Ben bu telefonun en performanslı telefonlardan biri olduğu ve kucuk ekran hayranı oldugum icin istiyorum burda bi sikinti yok ama ben çok kamerayı kullanıyorum instaya snapa atıcagım fotolar cok cok kotu dururmu on kamera acısından birde arka kamera performansı nasıl ?

Yok kardeşim. Zoomlayınca anlarsın. O konuda temin ederim seni. Gayet iyi. Bizim insanımız cin olmadan adam çarpmaya çalişiyor. Telefonun T sini bilmeyen adam fotoğraf yorumu yapıyorZ al sen . Memnun kalacaksın

Yalçın Seyhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Yok kardeşim. Zoomlayınca anlarsın. O konuda temin ederim seni. Gayet iyi. Bizim insanımız cin olmadan adam çarpmaya çalişiyor. Telefonun T sini bilmeyen adam fotoğraf yorumu yapıyorZ al sen . Memnun kalacaksın
Çok sağol kardeşim şubatta alıcam 64gbins 2000 e duser subatta yoksa 16 gb alıcam

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Çok sağol kardeşim şubatta alıcam 64gbins 2000 e duser subatta yoksa 16 gb alıcam

Bayağı absürt bir resim ama başka da yokmuş:)

Ama özensiz bir şekilde çektim anı yakalamk için. Biraz daha iyi çıkabilirdi.

Edit: az daha mantıklı resimler çekip koyayım:)