Sanki duvar kağıdı gibi duruyor. Madem 2 gün oldu alalı hiç düşünme servide gönder telefonu sanırım 2. Eş aldın telefonu umarım suya falan düşmemiştir. Ekran filimin gitmiş çok hor kullanmış görünen kullanan kişiEkli dosyayı görüntüle 25387 Ekli dosyayı görüntüle 25386 Arkadaşlar 2 gün önce iphone se model telefonumda beyaz leke belirdi bugün baktığımda daha da yayılmış ve mavileşmiş şekildeydi leke parmak izi gibi telefonun sağ alt tarafı farklı ton beyaz yayıyor bi tarafı da mavileşmiş şekilde çözümü var mıdır bu nedir?
Sanki duvar kağıdı gibi duruyor. Madem 2 gün oldu alalı hiç düşünme servide gönder telefonu sanırım 2. Eş aldın telefonu umarım suya falan düşmemiştir. Ekran filimin gitmiş çok hor kullanmış görünen kullanan kişi[/QUOTE
Yok alalı baya oluyor 2 gün önce ekranda ortaya çıktı leke
Yokekranın arasına kontak siprey gibi bişey kaçmış şarj girişi veya 3,5mm jaka kontak siprey sıktın?
--- Gönderi Güncellendi ---
bem yappmıştım öyle görünüyordu...
Yıkamak gerek.Sabunlu suyla.Çok kirli kullanmış arkadaş be.
Aynen 03310 alın ya hiç sıkıntısız
Ohh en rahatıbenim nokia telefonum çok güzel.. arkaplana limonun fotoğrafını koydum telefonun içinde 50 cent'in müziği var![]()
Aynen. 1 yıl kontrat yaptım. 15 dakika dinlersem dinlerim. Yoksa full spotifyFizy saçmalık, turkcell girişim yapmaya çalıştı tarkan'la falan anlaştı ama spotify varken fizy de neymiş.