İphone SE batarya yüzdesi azalmama sorunu.

beatinistaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Öncelikle selamlar, yaklaşık 3 gün önce iPhone SE 2020 modelini aldım. ve telefonumu aldığım akşam şarja taktım. Ertesi gün ise pilin azalmadığını gördüm. Ve bazı forumlara baktım, bu baktığım forumlarda tarih ve saat ayarı yaptıklarını gördüm ve bende yapmaya başladım. Geçici bir ayar bu. 2 gündür bunu yapıyorum ve artık bu uygulamayı yapmaktan sıkıldım. Bunun için başka bir çözümü var mıdır ? Bu forumda incelediğimde en son galiba iPhone 6S'de varmış. Cevaplarsanız memnun olurum.

Son düzenleyen moderatör:

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Öncelikle şunu anlayalım problem cihazın gece şarjının düşmemesi mi yoksa şarj yüzdesinin takılı kalması mı ?

beatinistaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Problemim şarjın düşmemesi. Şarja taktığımda yükseliyor.

beatinistaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
telefonu yeniden başlattığım zamanda ne kadar harcadıysam o %lik gösteriyor. Mesela 96 15 dakika telefon ile vakit geçirdin yeniden başlattığımda 92'ye iniyor mesela böyle sorunlar. birkaç forumda kalibre sorunu vs diyorlardı

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
telefonu yeniden başlattığım zamanda ne kadar harcadıysam o %lik gösteriyor. Mesela 96 15 dakika telefon ile vakit geçirdin yeniden başlattığımda 92'ye iniyor mesela böyle sorunlar. birkaç forumda kalibre sorunu vs diyorlardı
Peki madem cihazı kullanan bir arkadaşımız var bir de o baksın bakalım o da aynı sorunu yaşıyor mu. @SıradanKullanici

beatinistaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Her cihazda böyle bir sorun olucak diye bir kaide yok. Benimki sorunlu üretildiyse eğer. En son iphone 6s lerde oluyormuş

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Lütfen yazım kurallarına biraz dikkat edelim. Ne demek istediğiniz tam olarak anlaşılmıyor.

elnurbabazade0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle selamlar, yaklaşık 3 gün önce iPhone SE 2020 modelini aldım. ve telefonumu aldığım akşam şarja taktım. Ertesi gün ise pilin azalmadığını gördüm. Ve bazı forumlara baktım, bu baktığım forumlarda tarih ve saat ayarı yaptıklarını gördüm ve bende yapmaya başladım. Geçici bir ayar bu. 2 gündür bunu yapıyorum ve artık bu uygulamayı yapmaktan sıkıldım. Bunun için başka bir çözümü var mıdır ? Bu forumda incelediğimde en son galiba iPhone 6S'de varmış. Cevaplarsanız memnun olurum.
bataryayi kalibre et 0 kadar kulanib tekrar 100 olana kadar sarja tak

Onur_0168

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Bende de tam tersi 10 gündür kullanıyorum arka planda uygulama yenileme, konum servisleri, mobil veri kapalı parlaklık minimum düzeyde gece yatıp sabah kalktığımda yüzde 5 civarında düşüş oluyor bence bu normal değil ama nedenini ben de çözemedim.