Haber iPhone SE 4 ne zaman piyasaya çıkıyor?

Ahmet Alışık

SDN
SDN
Katılım
24 Haziran 2024
Mesajlar
298
Reaksiyon puanı
32
Puanları
28
Yaş
24
Sihirli Elma İçerik Linki: LİNK

1721803183409.png

Bildiğiniz gibi, iPhone SE serisi uygun fiyatıyla ve güçlü özellikleriyle her zaman dikkat çekmiştir. Artık dördüncü nesil iPhone SE yolda ve bu kez gerçekten bomba gibi geliyor. Son haberlere göre, Apple’ın tedarikçileri bu cihazın üretimine çok yakında başlıyor başlıyor. İşte iPhone SE 4 çıkış tarihi…

iPhone SE 4 Mart ayında seri üretime başlayabilir​

Öncelikle, iPhone SE 4’ün Eylül’de iPhone 16 ile birlikte tanıtılmasını beklemeyin. Görünüşe göre Apple, Mart 2025’e kadar bekleyecek. Hatırlarsanız, önceki SE modelleri de genellikle Mart ayında çıkmıştı. Yani biraz daha sabretmemiz gerekebilir.

1721803208014.png

Cihaz bu kez 6.1 inç OLED ekranla geliyor. Yani parlak ve net bir görüntü deneyimi bizi bekliyor. Artık SE serisinde de Face ID olacak. Lightning kablolara artık veda edeceğiz, çünkü iPhone SE 4 USB-C ile geliyor. Daha hızlı şarj ve veri aktarımı yapılabilecek.
Dış görünüş olarak iPhone 14’ün temel modeline benzeyecek ama sadece bir arka kameraya sahip olacak. Ayrıca, iPhone 16’nın arka panel üretim teknolojisini kullanacak. OLED ekran ve Face ID gibi özelliklerle, bu telefon gerçekten sınıfında fark yaratacak.

Uygun fiyatlı bir iPhone alırken, premium özelliklerden de mahrum kalmayacağız gibi görünüyor. Açıkçası, bu yeni modelin tanıtımını bir çok Apple hayranı dört gözle bekliyor. Siz ne düşünüyorsunuz? iPhone SE 4 hakkında beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.
 
Üst