Iphone se 3 umarım böyle olur

Reaksiyon puanı
6,381

Umarım böyle olur. Burada söylenen bataryası neredeyse 8 Plus ile aynı, 2600 mAh. Yine rakiplerine göre geri olabilir ama çok daha fazla yaklaşacaktır. se2020 ile arasında yaklaşık 800 mAh var. 1,5 saat demek günümüzde ki işlemciler için.

Çerçevesiz kasa denilmiş, pek sanmıyorum ve artık bence aşırı küçük olan ekran boyutu büyüyecek deniliyor (Bu haberde değil genel olarak insanlar biraz daha büyür diyor, yani en azından çoğunluğu). 5.5" ile 4.7" arasında ki fark belli olur diye düşünüyorum. Bizim evde de eski bir 5.5" ve 4.9" telefon var ve arada gerçekten fark olduğu çok belli oluyor.

Ekran ayrıca OLED olarak gelmesi beklendiği söylenmiş ve umarım da böyle olur.

İşlemci tarafında zaten A14 Bionic kullanılacaktır.

Ha SE 3 çıkar mı 2021 veya 2022'de kesin de değil, tahminimce en geç 2022 sonu SE 3 adında bir cihaz gelir. Ve eğer böyle olursa bence başarısının üstüne başarı katar. Bence max 600 dolar ile çıkar ama 500-550 civarı olabilirde.

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
Tek isteğim boyutu büyük olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım böyle olur. Burada söylenen bataryası neredeyse 8 Plus ile aynı, 2600 mAh. Yine rakiplerine göre geri olabilir ama çok daha fazla yaklaşacaktır. se2020 ile arasında yaklaşık 800 mAh var. 1,5 saat demek günümüzde ki işlemciler için.

Çerçevesiz kasa denilmiş, pek sanmıyorum ve artık bence aşırı küçük olan ekran boyutu büyüyecek deniliyor (Bu haberde değil genel olarak insanlar biraz daha büyür diyor, yani en azından çoğunluğu). 5.5" ile 4.7" arasında ki fark belli olur diye düşünüyorum. Bizim evde de eski bir 5.5" ve 4.9" telefon var ve arada gerçekten fark olduğu çok belli oluyor.

Ekran ayrıca OLED olarak gelmesi beklendiği söylenmiş ve umarım da böyle olur.

İşlemci tarafında zaten A14 Bionic kullanılacaktır.

Ha SE 3 çıkar mı 2021 veya 2022'de kesin de değil, tahminimce en geç 2022 sonu SE 3 adında bir cihaz gelir. Ve eğer böyle olursa bence başarısının üstüne başarı katar. Bence max 600 dolar ile çıkar ama 500-550 civarı olabilirde.
500 dolara çıksa 3.700 tl ediyor vergilerle 5.500 olur

Reaksiyon puanı
6,381
Tek isteğim boyutu büyük olsun

500 dolara çıksa 3.700 tl ediyor vergilerle 5.500 olur
Yine o civarlarda olacaktır. Ekstra vergi gelirse de 6000 civarlarına çıkar.

Ama zaten Türkiye'de genelde hızlıca değişiyor fiyatlar. Oynuyor sürekli. Dolar olarak 550 veya 500 civarı gelir bence.

Tam 6" olacağını söyleyenler de var.

@(Evo)lution

Son düzenleme:

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
çıkmaz, asparagas haber. çıkarsa 2024de falan çıkar ama iPhone 12 ile 5.4 inçlik telefonlar çıkarmaya başlayacak Apple ve muhtemelen SE 3 adında bir telefon ihtimalini ortadan kaldıracak.

Reaksiyon puanı
6,381
çıkmaz, asparagas haber. çıkarsa 2024de falan çıkar ama iPhone 12 ile 5.4 inçlik telefonlar çıkarmaya başlayacak Apple ve muhtemelen SE 3 adında bir telefon ihtimalini ortadan kaldıracak.
Sanmıyorum.

Ayrıca yanlış anlaşılmasın konuda bahsettiğim başarı satış başarısı. Sadece söyleyeyim dedim.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,265
Apple iPhone 12'de USB Type-C görecekmiyiz? Birde gelecekse EHCI (USB 2.0)'mı yoksa xHCI (USB 3.X ve üzeri) bir şekilde mi gelecek?

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Hani sizin engellemeniz gereken kişiler vardı falan?

Konuyu açarken inşallah gelmez dedim yine gelip konuştunuz. Mıknatıs mı var üstümde bilemiyorum ki.
SE gerçek kullanım pil testiyle ilgili konu açıldı , tek ben değil konu sahibi dahil 3,4 kişi sizi bekledik hatta hakkınızda konuştuk fakat gelmediniz. Nerede yanlış bilgi var gelip veriyorsunuz SE konusunda , fakat işinize gelmeyen kanıtlı gönderilere gelip yazamıyorsunuz. Neden gelmediniz deyince internetim yoktu diyorsun fakat galiba sadece iddialarınızı yalanlayan gönderilerde internetiniz çalışmıyor.

Tekrar söylüyorum, mağazada 2 dakika inceleyince telefonun her yönünü bilmiyorsun. Her SE alınır mı konusuna gidip yorum yazacağına en azından kanıtlı konulara yorum yazmasan bile oku da bir bilgin olsun başkasına önerirken. İyi günlerr

Reaksiyon puanı
6,381
SE gerçek kullanım pil testiyle ilgili konu açıldı , tek ben değil konu sahibi dahil 3,4 kişi sizi bekledik hatta hakkınızda konuştuk fakat gelmediniz. Nerede yanlış bilgi var gelip veriyorsunuz SE konusunda , fakat işinize gelmeyen kanıtlı gönderilere gelip yazamıyorsunuz. Neden gelmediniz deyince internetim yoktu diyorsun fakat galiba sadece iddialarınızı yalanlayan gönderilerde internetiniz çalışmıyor.

Tekrar söylüyorum, mağazada 2 dakika inceleyince telefonun her yönünü bilmiyorsun. Her SE alınır mı konusuna gidip yorum yazacağına en azından kanıtlı konulara yorum yazmasan bile oku da bir bilgin olsun başkasına önerirken. İyi günlerr
?

Konu ile alakalı hiç bir şey söylemediniz, hala konu ile alakalı düşünceleriniz yazmanızı bekliyorum ama tek yaptığınız Oneplus konusunda bile bulup dediklerimiz Apple'a çekmek. Artık lütfen rahat bırakın bi.

Her konuya gelip SE savunmak yerine geldiğiniz konuda ne olduğuna bir bakın. En azında sanmıyorum, bence şöyle olur, se3 çıkmaz, şu özellik şöyle olur gibi şeyler söyleyin.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Çıkmayacak telefon hakkında yorum yapmaya gerek yok çünkü. Apple zaten lansmanda 1 ucuz cihaz tanıtıyor ve satışları patlıyor. Ekstradan ucuz yapmaz artık.

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Sanmıyorum.

Ayrıca yanlış anlaşılmasın konuda bahsettiğim başarı satış başarısı. Sadece söyleyeyim dedim.
satış başarısından bahsettiğinizi anlamıştım zaten :D SE serisi küçük ekranlı telefon tercih eden kullanıcılar için çıkarılıyor bir alternatif olarak. 5.4inçlik iPhone 12ye baktığımızda şu anki SE den daha küçük bir formda olduğu, 5 serisinden hafif uzun olduğu görülüyor. Küçük ekranlı telefona talebin çok olduğunu gören Apple her sene baz modeli küçük ekranlı bir telefon çıkararak devam ettirmek isteyecektir özetle. SE 3 gibi bir telefon çıkamaz diye düşünüyorum bu yüzden.

Haber yapmak için yapılmış bir haber gibi duruyor, yoruma da yazdım ama onaylamamışlar. :D

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,827
Açıkçası ilk iPhone SE'nin çıkışının üzerinden 4 seneye yakın zaman geçti, eğer iPhone SE 3 gibi bir model üretilirse kesinlikle yakın gelecekte olmayacaktır. Ama özellikleri fena değilmiş.

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Eski model ile arasında 4 yıl var ise düzeni bozmayıp 2024'de çıkaracaktır.Bütçe telefonu yapmak ve kullanıcıları da sadece ucuza yönlendirmemek adına yine ekran teknolojisi yüksek ihtimal retina ekran kullanarak devam eder ama tam ekranlı bir cihaz olur ama yine yeni modellerin kısılmışı olur. Dört dörtlük yaparlarsa bu sefer diğer üst modellerinden satış olmaz.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
6,381
Eski model ile arasında 4 yıl var ise düzeni bozmayıp 2024'de çıkaracaktır.Bütçe telefonu yapmak ve kullanıcıları da sadece ucuza yönlendirmemek adına yine ekran teknolojisi yüksek ihtimal retina ekran kullanarak devam eder ama tam ekranlı bir cihaz olur ama yine yeni modellerin kısılmışı olur. Dört dörtlük yaparlarsa bu sefer diğer üst modellerinden satış olmaz.
Bence Apple ucuz telefonun tadını aldı. Bundan sonra bence sadece 1000 dolarlık cihazlar veya üst segmente hitap eden yüksek bütçeli telefonlar göremeyeceğiz. Bence artık daha fazla F/P oranı yüksek, uygun fiyatlı (dolar olarak uygun) modeller de görme sıklığımız artacak Apple tarafında.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

Güzel kardeşim bu forumda bazı kişiler sallayarak,kendini tatmin etmek için yorum yapıyor.Bunlara ne anlatsan boş.Adam Samsung konusunda Note 20 ultra 4k 60 fps de bütün lensleri kullandığını iddaa etti.Samsung mağazasına gittim.Note 20 ultra ile 4k 60 fps video çektim.4k 60 fps de tek lens gördüm.Yusufun iddaa ettiği gibi bütün lensleri kullanmıyor.Note 20 ultra 4k 30 fps de bütün lensleri kullanıyor ve lens geçişleri tek kelime ile rezalet.Sallayarak yorum yapmak bu forumda moda olmuş o yüzden ne yazsak ne söylesek boş.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Güzel kardeşim bu forumda bazı kişiler sallayarak,kendini tatmin etmek için yorum yapıyor.Bunlara ne anlatsan boş.Adam Samsung konusunda Note 20 ultra 4k 60 fps de bütün lensleri kullandığını iddaa etti.Samsung mağazasına gittim.Note 20 ultra ile 4k 60 fps video çektim.4k 60 fps de tek lens gördüm.Yusufun iddaa ettiği gibi bütün lensleri kullanmıyor.Note 20 ultra 4k 30 fps de bütün lensleri kullanıyor ve lens geçişleri tek kelime ile rezalet.Sallayarak yorum yapmak bu forumda moda olmuş o yüzden ne yazsak ne söylesek boş.
Rütbe yorum sayısı arttıkça olduğu için bu tarz yorumlar normal. Her konuda bilgili görünmeye çalışıyor galiba.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Adam Samsung konusunda Note 20 ultra 4k 60 fps de bütün lensleri kullandığını iddaa etti.Samsung mağazasına gittim.Note 20 ultra ile 4k 60 fps video çektim.4k 60 fps de tek lens gördüm.Yusufun iddaa ettiği gibi bütün lensleri kullanmıyor.Note 20 ultra 4k 30 fps de bütün lensleri kullanıyor ve lens geçişleri tek kelime ile rezalet.
Note 20 Ultra 4K60FPS de bütün kameraları çalıştırmıyor.