Ben yaklaşık 1 yıldır samsung galaxy a30 kullanıyorum ama içimde hep bir apple sevdası vardı iki model arasında kaldım birisi SE 2020 diğeride uzun süredir hayatımızda olan iphone x sizce hangisine geçmeliyim ne önerirsiniz
Ben şu anda iphone x i 6000 tl civarında sıfırını buldum se ye geçmekteki şüpem şu anki telefonumun ekran büyüklüğü 6.3 inc SEnin ise 4.7 geçerken çok fazla zorlanırım diye düşünüyorum sizce öyle olurmuIphone x şu an 8000 tl'den başlıyor ve asla o fiyatı hak etmiyor. SE 2020 hem daha iyi hem de biraz daha fiyatını hak eden bir telefon. Se 2020 öneririm.
Nerede buldunuz? Ben bulamıyorum. İkinci el mi bakıyorsunuz?Ben şu anda iphone x i 6000 tl civarında sıfırını buldum se ye geçmekteki şüpem şu anki telefonumun ekran büyüklüğü 6.3 inc SEnin ise 4.7 geçerken çok fazla zorlanırım diye düşünüyorum sizce öyle olurmu
Ben yaklaşık 1 yıldır samsung galaxy a30 kullanıyorum ama içimde hep bir apple sevdası vardı iki model arasında kaldım birisi SE 2020 diğeride uzun süredir hayatımızda olan iphone x sizce hangisine geçmeliyim ne önerirsiniz
Hayır sıfır 256gb iphone x i buldum izmirdeNerede buldunuz? Ben bulamıyorum. İkinci el mi bakıyorsunuz?
Alışıyorsunuz. Ben de 6.7" bir telefondan 4.9" bir telefona geçtim ve ikinci günde alıştım.Ben şu anda iphone x i 6000 tl civarında sıfırını buldum se ye geçmekteki şüpem şu anki telefonumun ekran büyüklüğü 6.3 inc SEnin ise 4.7 geçerken çok fazla zorlanırım diye düşünüyorum sizce öyle olurmu
Link atar mısınız?Hayır sıfır 256gb iphone x i buldum izmirde
se 2020 nin işlemci ve pil avantajı var ama bence iphone x al. face id var ve a11 bionic işlemci hala çok iyi bir işlemci. ve daha iyi bir tasarıma sahip.Ben yaklaşık 1 yıldır samsung galaxy a30 kullanıyorum ama içimde hep bir apple sevdası vardı iki model arasında kaldım birisi SE 2020 diğeride uzun süredir hayatımızda olan iphone x sizce hangisine geçmeliyim ne önerirsiniz
Alışıyorsunuz. Ben de 6.7" bir telefondan 4.9" bir telefona geçtim ve ikinci günde alıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Link atar mısınız?
nı büyük diye iphone x e daha iyi alışacagımı düsünüyorum ama Se de çok iyi performans veriyorse 2020 nin işlemci ve pil avantajı var ama bence iphone x al. face id var ve a11 bionic işlemci hala çok iyi bir işlemci. ve daha iyi bir tasarıma sahip.
Bunu almak yerine SE 2020 çok daha iyi. Ki hem sıfır olup hem 256 GB olup hem de 6500 tl olması hiç güvenilir gibi değil. Se 2020 batarya hariç diğer neredeyse tüm konularda daha iyi denilebilir. Ki sadece 2 resim var birisi sokak resmi. İlla X serisinden bir şey almak istiyorsanız Xs aşağısı almamanızı öneririm. SE 2020 çok daha mantıklı. 256 GB se 2020 de bundan sadece 100 tl daha pahallı Apple'ın sitesinde:iPhone X Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
iPhone X mi arıyorsunuz? iPhone X fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Oyunlarda nasıl bir fikriniz varmı küçük ekran rahatsız ediyormu (pubg fortnite)Ben iPhone SE 2020 almandan yanayım.
Daha küçük olsa da çok daha performanslı. Çünkü A13 Bionic A11 Bionic'ten çok daha performanslı.Oyunlarda nasıl bir fikriniz varmı küçük ekran rahatsız ediyormu (pubg fortnite)
Teşekkürler her şey için ben biraz daha düşeneyim nasıl olsa bir öğrenci için büyük paralar sağ olun yenidenDaha küçük olsa da çok daha performanslı. Çünkü A13 Bionic A11 Bionic'ten çok daha performanslı.
Ekran konusunda günümüzün cihazlarına göre daha küçük bir ekrana sahip. Belki biraz rahatsız edebilir seni.Oyunlarda nasıl bir fikriniz varmı küçük ekran rahatsız ediyormu (pubg fortnite)
Fikrin için teşekkürlerEkran konusunda günümüzün cihazlarına göre daha küçük bir ekrana sahip. Belki biraz rahatsız edebilir seni.
Rica ederim.Teşekkürler her şey için ben biraz daha düşeneyim nasıl olsa bir öğrenci için büyük paralar sağ olun yeniden
Rica ederim.Fikrin için teşekkürler
TeşekkürlefSE 2020'yi öneririm. Ekran dışında İphone X'ten çok daha başarılı bir model.
a11 hala çok iyi bir işlemci. bence iphone x aliPhone X Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
iPhone X mi arıyorsunuz? iPhone X fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben ekra
nı büyük diye iphone x e daha iyi alışacagımı düsünüyorum ama Se de çok iyi performans veriyor
Se 2020 al keyfine bak.2,5 yaşında bir cihaza 6000-6500 TL vermek bence mantıklı değil.Anneme ikinci el İphone 8 aldık.İphone 8 ile Se 2020 görüntü olarak aynı cihazlar sana şöyle söyleyeyim ekranı ilk başta biraz ufak gelsede alışıyorsun ve alıştıktan sonra büyük ekranlı cihazlar sana kaba gelmeye başlıyor.Se 2020 de A13 bionic işlemci var hem güncel bir işlemciye,hemde kaliteli bir kameraya sahip.Tek kamera olmasına rağmen ips panel olduğu için ne görüyorsan onu çekiyor.Se 2020 nin bir diğer artısıda 16:9 ekran formatı İphone x aldın Instagram hikayeleri 18:9 ekran formatından dolayı tam göremiyorsun ama Se 2020 de her hikayeyi 16:9 olduğu için tam görebiliyorsun.Aynı durum YouTube videolarındada var x de ekran 5,8 inç olmasına rağmen videolarda 4,7 inçe kadar düşüyor.İphone x i salla.Se 2020 al hem güncel hemde cebinde kibar bir cihaz taşı derim.Ben yaklaşık 1 yıldır samsung galaxy a30 kullanıyorum ama içimde hep bir apple sevdası vardı iki model arasında kaldım birisi SE 2020 diğeride uzun süredir hayatımızda olan iphone x sizce hangisine geçmeliyim ne önerirsiniz
Çok teşekkürler açıklayıcı olduSe 2020 al keyfine bak.2,5 yaşında bir cihaza 6000-6500 TL vermek bence mantıklı değil.Anneme ikinci el İphone 8 aldık.İphone 8 ile Se 2020 görüntü olarak aynı cihazlar sana şöyle söyleyeyim ekranı ilk başta biraz ufak gelsede alışıyorsun ve alıştıktan sonra büyük ekranlı cihazlar sana kaba gelmeye başlıyor.Se 2020 de A13 bionic işlemci var hem güncel bir işlemciye,hemde kaliteli bir kameraya sahip.Tek kamera olmasına rağmen ips panel olduğu için ne görüyorsan onu çekiyor.Se 2020 nin bir diğer artısıda 16:9 ekran formatı İphone x aldın Instagram hikayeleri 18:9 ekran formatından dolayı tam göremiyorsun ama Se 2020 de her hikayeyi 16:9 olduğu için tam görebiliyorsun.Aynı durum YouTube videolarındada var x de ekran 5,8 inç olmasına rağmen videolarda 4,7 inçe kadar düşüyor.İphone x i salla.Se 2020 al hem güncel hemde cebinde kibar bir cihaz taşı derim.
Aynen. iPhone X in donanımı iPhone 8 ile aynı (Telephoto kamerası dışında). Konu sahibi arkadaşa iPhone SE 2020 almasını tavsiye ederim.Se 2020 al keyfine bak.2,5 yaşında bir cihaza 6000-6500 TL vermek bence mantıklı değil.Anneme ikinci el İphone 8 aldık.İphone 8 ile Se 2020 görüntü olarak aynı cihazlar sana şöyle söyleyeyim ekranı ilk başta biraz ufak gelsede alışıyorsun.Se 2020 de A13 bionic işlemci var hem güncel bir işlemciye,hemde kaliteli bir kameraya sahip.
TeşekkürlerAynen. iPhone X in donanımı iPhone 8 ile aynı (Telephoto kamerası dışında). Konu sahibi arkadaşa iPhone SE 2020 almasını tavsiye ederim.