selimaksungur1
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 689
Aramızda iPhone SE kullanan varsa kamerası nasıl? mümkünse 1-2 örnek foto paylaşabilir mi? telefondan genel olarak memnun musunuz?
İphone 8 den yazıyorum.Se 2020 ile işlemci ve kamerada portre modu dışında bir farkı olmayan bir cihaz.3 yıllık iPhone 8 çok iyi fotoğraf,çok iyi video çekiyor.Se 2020 de çok iyi fotoğraf çok iyi video çekebiliyor.Se 2020 nin dezavantajları küçük ekran ve ortalama batarya performansı.Ekranın 4,7 inç olması ve 5,5-6 saat batarya performansı sorun değilse Se 2020 almanı tavsiye ederim.İyi forumlar.Aramızda iPhone SE kullanan varsa kamerası nasıl? mümkünse 1-2 örnek foto paylaşabilir mi? telefondan genel olarak memnun musunuz?
teşekkürler , bana 1 saat bile yeter batarya olarakİphone 8 den yazıyorum.Se 2020 ile işlemci ve kamerada portre modu dışında bir farkı olmayan bir cihaz.3 yıllık iPhone 8 çok iyi fotoğraf,çok iyi video çekiyor.Se 2020 de çok iyi fotoğraf çok iyi video çekebiliyor.Se 2020 nin dezavantajları küçük ekran ve ortalama batarya performansı.Ekranın 4,7 inç olması ve 5,5-6 saat batarya performansı sorun değilse Se 2020 almanı tavsiye ederim.İyi forumlar.