• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

iPhone SE 2020 bataryası nasıl?

Hatemyldrm68

Öğrenci
Iphone se 2020 bataryasi kac saat gider cok yogun bir kullanici degilim

Apple iPhone 8 ile aynı pil ömrünü sunduğunu söylüyor yapılan testler de pek tatminkar değil.

Iphone'nun pil ömrü çok kötü. Önerim başka telefonlara yönelmen.

Son düzenleme:
1800 mah, en ucuz telefonlarda bile 3000, 4000 mah var.

1800 mah, en ucuz telefonlarda bile 3000, 4000 mah var.

Android Pkatformu İle IOS Platformunun İşlem Yükü Aynı Omadığından Batarya Kapasitesi Üzerinden Yorumlama Yapılmaz.

Tıpkı Ram Kapasitelerinin Aynı Olmamasına Rağmen Kendinden Yüksek Ram Oranlarına Sahip Android Cihazlarına Fark Attığı Gibi.

yoğun bir kullanıcı değilsen hakkı abiyede laf etmiş olmayayım 5-12 saat gider. Hakkı abi kızma yav

Nasıl yani tam anlamadım ne dediğini 1821 mah iPhone 7 bataryasından bile düşük?
Evet iPhone SE 1821mah batarya kullanıyor. Ancak donanımı çok az güç harcadığı için uzun süreler kullanabiliyorsunuz. Yani 5 saat alıyorsa (ki alıyor) gayet başarılı olduğunu gösteriyor.

Açıkçası batarya performansı konusunda iPhone 8 ile eşit olduğunu iddia etseler bile, sonuçta içinde farklı bir donanım bulunmakta. Bunun için çok da iPhone 8 ile aynı olacağını düşünmüyorum.

Oyun oynamayıp benim gibi internette gezinmek ve video islemek için alırsan günü yüzde 30 şarjla bitirebilirsin oyun oynarsan çok değişir full oyun oynarsan günde 2 kere biter

Iphone se 2020 bataryasi kac saat gider cok yogun bir kullanici degilim
türkiyede daha inceleme yapan yok bi tek iphonedo var oda tam inceleme değil her gün bakıyorum bütün kanallara ben de alabilirim belki ama pili tek sorun umarım en yakın zamanda inceleme atarlarda bakabiliriz

2020’ye göre kötü diyebilirim. Aslında berbat/rezalet diyecektim ama bir videoda ARK mobil’i en yüksek grafikte 3 saat oynattığını gördüm. 1800mah’a göre o oyunu 3 saat oynamak çok etkileyici.

A13 işlemcisi her ne kadar verimli olsa da 1 günü çıkartacağını sanmıyorum (ama 1 güne yakın çıkarır bence)

türkiyede daha inceleme yapan yok bi tek iphonedo var oda tam inceleme değil her gün bakıyorum bütün kanallara ben de alabilirim belki ama pili tek sorun umarım en yakın zamanda inceleme atarlarda bakabiliriz
Özgür Bilge isimli kanal çekti hocam videosunu. Gereksiz bilgilere değinmeden çok güzel incelemiş. Ben inceleme videolarını sadece iPhonedo ve Özgür Bilge’den izliyorum çok iyi anlatıyorlar.

Amerikada bir çok youtube vidyosu çekildi konu hakkında telefon iphone 11 den bile hızlı tepkiler verip işlemler gerçekleştirebiliyo ancak bataryası tam bi rezalet 3g talks web browsing video playback testlerine bakın;aşırı iyi ,kompakt ama bu bataryanın yetmeme korkusunu yaşamak için satış fiyatının 4500 bandına gelmesi lazım bu fiyata bu batarya ?