Hatemyldrm68
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Iphone se 2020 bataryasi kac saat gider cok yogun bir kullanici degilim
iPhone 8 ile aynı performansı vereceğini düşünüyorum.Bataryasından büyük beklentin olmasın.Iphone se 2020 bataryasi kac saat gider cok yogun bir kullanici degilim
Iphone se 2020 bataryasi kac saat gider cok yogun bir kullanici degilim
iPhone değil SE modelinin pili kötü. XR , XS Max ve 11 serisi çok iyi pil ömrüne sahip.Iphone'nun pil ömrü çok kötü. Önerim başka telefonlara yönelmen.
1800 mah, en ucuz telefonlarda bile 3000, 4000 mah var.
Apple ın açıklamasına göre iPhone 8 ile aynı pil gücüne sahip.Iphone se 2020 bataryasi kac saat gider cok yogun bir kullanici degilim
5 saat de 1821mah için çok iyi.yoğun bir kullanıcı değilsen hakkı abiyede laf etmiş olmayayım 5-12 saat gider. Hakkı abi kızma yav
Nasıl yani tam anlamadım ne dediğini 1821 mah iPhone 7 bataryasından bile düşük?5 saat de 1821mah için çok iyi.
Evet iPhone SE 1821mah batarya kullanıyor. Ancak donanımı çok az güç harcadığı için uzun süreler kullanabiliyorsunuz. Yani 5 saat alıyorsa (ki alıyor) gayet başarılı olduğunu gösteriyor.Nasıl yani tam anlamadım ne dediğini 1821 mah iPhone 7 bataryasından bile düşük?
türkiyede daha inceleme yapan yok bi tek iphonedo var oda tam inceleme değil her gün bakıyorum bütün kanallara ben de alabilirim belki ama pili tek sorun umarım en yakın zamanda inceleme atarlarda bakabilirizIphone se 2020 bataryasi kac saat gider cok yogun bir kullanici degilim
Özgür Bilge isimli kanal çekti hocam videosunu. Gereksiz bilgilere değinmeden çok güzel incelemiş. Ben inceleme videolarını sadece iPhonedo ve Özgür Bilge’den izliyorum çok iyi anlatıyorlar.türkiyede daha inceleme yapan yok bi tek iphonedo var oda tam inceleme değil her gün bakıyorum bütün kanallara ben de alabilirim belki ama pili tek sorun umarım en yakın zamanda inceleme atarlarda bakabiliriz
teşekkürler görmemiştim izlicemÖzgür Bilge isimli kanal çekti hocam videosunu. Gereksiz bilgilere değinmeden çok güzel incelemiş. Ben inceleme videolarını sadece iPhonedo ve Özgür Bilge’den izliyorum çok iyi anlatıyorlar.