S
SDN Anonim 627182
SDN Okuru
Neden se 2020 veya hangi alternatif telefon
Aynı segment bile değil ne alakaMi 9t pro daa iyi
Niye, Mi 9T Pro sizce hangi segmentte?Aynı segment bile değil ne alaka
Nasıl yni sd 855 varAynı segment bile değil ne alaka
Hangi segment olduğunu bilmem ama aynı segment olmadığı kesinBütçenizi ve önceliklerinizi belirtir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye, Mi 9T Pro sizce hangi segmentte?
Amiral gemisi bir cihazdır ve segment olarak aynıdır.Hangi segment olduğunu bilmem ama aynı segment olmadığı kesin
İyi se 2020 alın 2020 de 4.7 inç hd ekran ve twk kameraya 5 bin küsür bayılınHangi segment olduğunu bilmem ama aynı segment olmadığı kesin
Kb benim kafa gitti note 9 pro ile karıştırdımNasıl yni sd 855 var
5500 mü bütçeniz?Kb benim kafa gitti note 9 pro ile karıştırdım
Bende nova5t var bende öyle düşünüyorum biraz daha ekle poco f2 pro al fln diyorum ama dinlemiyor tutturmuş iPhone havası varmışİyi se 2020 alın 2020 de 4.7 inç hd ekran ve twk kameraya 5 bin küsür bayılın
![]()
Xiaomi Mi 9T Pro (128 GB)
Xiaomi Mi 9T Pro detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Kuzenim için sordumBende nova5t var bende öyle düşünüyorum biraz daha ekle poco f2 pro al fln diyorum ama dinlemiyor tutturmuş iPhone havası varmış
Ayn o civarlarda bütçesi5500 mü bütçeniz?
Se 2020 kötü bence snapdragonlu bi amiral gemisi alsınBende nova5t var bende öyle düşünüyorum biraz daha ekle poco f2 pro al fln diyorum ama dinlemiyor tutturmuş iPhone havası varmış
Kuzenim için sordum
Ayn o civarlarda bütçesi
Hayatında hiç iPhone kullanmadı iPhone deneyimlemek istiyormuş Instagramda kalite düşmüyor vs diyor bu fiyatlarda başka öneriniz varmıSe 2020 kötü bence snapdragonlu bi amiral gemisi alsın
Büyük ekran takıntısı yoksa Se 2020 öneririm.Niye Se 2020? 1-Kibar cihaz olması ve tek elle kullanım rahatlığı 2-A13 bionic işlemci sayesinde ömrünün uzun olması 3-Sosyal medyada en iyi kaliteyi sunması 4-Arka kameranın video performansının mükemmel olması 5-Arka kameranın doğal fotoğraf çekebilmek ve hdr performansının iyi olması 6-Ön kameranın hem doğal hemde kaliteli selfieler çekebilmesi 7-İkinci el 8-ServisNeden se 2020 veya hangi alternatif telefon
İyi güzel diyorsunda 2020de 4.7 inç ekranmı kaldı ekran gövde oranı %70lerde geniş açıda yok galiba tek kamera ayrıca benim sinir olduğum şey kuzenimin sadece iPhone olduğu için istiyor olmasıSe 2020 öneririm.Niye Se 2020 1-Kibar cihaz olması ve tek elle kullanım rahatlığı 2-A13 bionic işlemci sayesinde ömrünün uzun olması 3-Sosyal medyada en iyi kaliteyi sunması 4-Arka kameranın video performansının mükemmel olması 5-Arka kameranın doğal fotoğraf çekebilmek ve hdr performansının iyi olması 6-Ön kameranın hem doğal hemde kaliteli selfieler çekebilmesi 7-İkinci el 8-Servis