iphone s4 bağlantı hatası

ekaplan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar iphone s4 kullanıcıyım sabah bir baktım bağlantı sorunu veriyor ayarlara baktığımda wifi bölümü pasif durumda bir türlü aktif edemedim yardımcı olabilirmisiniz?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Çok güzel apple kullanıcısınız daha cihaz modelini bilmiyorsunuz :D :D

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Apple kullanıcıların çoğu böyle zaten.. Hangi model telefonu kullanıyorsun sorulduğunda sadece iPhone diyorlar. Hmm güzelmiş diyorum bende

ekaplan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

model a1387 emc yazıyor bumunudur

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar iphone s4 kullanıcıyım sabah bir baktım bağlantı sorunu veriyor ayarlara baktığımda wifi bölümü pasif durumda bir türlü aktif edemedim yardımcı olabilirmisiniz?

iPhone 4S demek istediğinizi umuyorum. Eğer böyle ise şarjı fulleyin. Cihazı kapatıp açın. Olmazsa uçak moduna alıp çıkarın, Bluetooth gibi şeyleri açıp kapayın. Düzelir diye düşünüyorum. Benzer bir durum başıma gelmişti ve böyle düzelmişti.

ekaplan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilginiz için tşk ederim ama yaptım bu saydıklarınızı olmadı

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
kronik iPhone sorunu bence chip setten servise göre yazılım + chip set... çözümü hatırlamıyorum... derin dondurucuda dondurmayıda düşünme... mikro dalgada espiriydi...

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
kronik iPhone sorunu bence chip setten servise göre yazılım + chip set... çözümü hatırlamıyorum... derin dondurucuda dondurmayıda düşünme... mikro dalgada espiriydi...

Kronik kelimesinin ne anlama geldiğini biliyor musun? Biliyorsan bu sorun neden bende yada çevremde olmuyor?

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
3~5 iPhone4'te yok diye sorunsuz sanma en sorunlu ve en sorunsuz 2 model vardı... model nolarını kıyaslayın bi...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kronik wifi sorunu olan modeli bile deli gibi savunan tikiler var... yuh... kaç para verdiyse hala acısı dokunuyor olmalı... yazık ona...