iPhone parlaklık kendi kendine kısılıyor

iatalayi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Parlaklık kendi kendine kısılıyo. Erişebilirlikten otomatik parlaklığı kapattım hala oluyor yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen moderatör:

Ero01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
birde ekran ayarında var onuda kapat olmadı sıfırla...

Reaksiyon puanı
6,371
Telefonda oyun oynuyor musunuz?

Veya aktif şekilde kamera kullanıyor musunuz?

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,320
Bazı Android telefonlarda ortamın aydınlık derecesine göre ekran ışığını değiştirme özelliği var. Belki de iPhone'larda da böyle bir özellik vardır, bilemiyorum tabi; çünkü hiç iPhone kullanmadım ben.

Reaksiyon puanı
1,056
Bazı Android telefonlarda ortamın aydınlık derecesine göre ekran ışığını değiştirme özelliği var. Belki de iPhone'larda da böyle bir özellik vardır, bilemiyorum tabi; çünkü hiç iPhone kullanmadım ben.
Evet iPhone larda da olması lazım bende de var kendi kendine kısıyordu ayarlardan normal kapattım düzeldi ama format atmayı deneyebilirsin ya da yeniden başlat

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
?? Yazılımsal bir sorun değil ortamın ışığına göre sizin görebileceğiniz en iyi parlaklığa ayarlıyor
Otomatik parlaklık aktifken bunun olması normal.Ama konuyu açan kişi otomatik parlaklığı kapattığım halde kafasına göre kıstığını belirtiyor.Manuel parlaklıkta sensör devreye girmez.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Parlaklık kendi kendine kısılıyo. Erişebilirlikten otomatik parlaklığı kapattım hala oluyor yardım edebilir misiniz?
Eğer ısınıyorsa (oyun oynamak,güneş altında uzun süre telefona bakmak,uzun süre 4K video çekmek vs) çok ısıdan dolayı işlemciye (ve etrafındaki parçalara) zarar vermesini engellemek için otomatikman parlaklık %35’lere düşüyor.

Eğer ısıdan dolayı parlaklığı düştüyse telefon soğuyana kadar parlaklığı yükseltmezsin.

iatalayi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Su ile temas etti mi telefon?
hayr
Mesaj otomatik birleştirildi:

?? Yazılımsal bir sorun değil ortamın ışığına göre sizin görebileceğiniz en iyi parlaklığa ayarlıyor
tamam işte o özelliği kapatmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer ısınıyorsa (oyun oynamak,güneş altında uzun süre telefona bakmak,uzun süre 4K video çekmek vs) çok ısıdan dolayı işlemciye (ve etrafındaki parçalara) zarar vermesini engellemek için otomatikman parlaklık %35’lere düşüyor.

Eğer ısıdan dolayı parlaklığı düştüyse telefon soğuyana kadar parlaklığı yükseltmezsin.
oyun oynamadığım zamanlarda da oluyo. telefonu açıyorum parlaklık yarıya inmiş

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
oyun oynamadığım zamanlarda da oluyo. telefonu açıyorum parlaklık yarıya inmiş
Oyun meselesi sadece bir örnekti. Asıl faktör telefonun ısınması. Yeterince ısındıysa parlaklığı otomatikman düşüyor ve yeterince soğuyan kadar kısık bir şekilde kalıyor.

Soğuk olduğunda bile parlaklık otomatikman düşüyorsa/yükseliyorsa ve cidden otomatik parlaklık ayarı kapalıysa yazılımda bir sorun olabilir.

Reaksiyon puanı
104
Erişilebilirlikten ekran ve metin puntosu seçeneğine gelin otomatik parlaklığın açık olup olmadığına bakın. ( Yıl 2021 hala bu özellik için bu kadar yol izliyoruz garip. Şunu normal ekran ayarlarına alsalar ya.)