İphone nasıl sarj edilmeli ?

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
İphone açık mı kapalı mı sarj edilmeli ?
Sarj sonuna kadar bitirilmeli mi ?
Batarya haftada bir ful bitirilmeli midir ?
Bazıları bataryayı bitirmeden sarj edin diyor sizin düşünceleriniz neler teşekkürler .

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Bazıları bataryayı bitirmeden sarj edin diyor sizin düşünceleriniz neler teşekkürler .

Batarya bitirilmeden şarj edilmesi doğrudur. iPhone'u kapalı şarj etme imkanı yok zaten elektiriğe bağlayınca açılıyor direk.

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Kafana gore takil. Sarj bittiginde akim keser zaten adaptor. Bunu soran 123456789. Kisi olsugun icin de ayrica tebriklerimi sunarim

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67

1) Açık kapalı şarj etmen şarj olma süresini hızlandırır yada normal sürede devam eder
2)şarj sonuna kadar bitirmen senin müsaitliğine kalmış. Apple haftada bi kez %100 %0 olmasını öneriyor. İnan hiç bişe yaramıyor
3) bataryayı bitirmeden şarj etmek yada kapalıyken şarj etmek fark etmez. Lityum piller her zaman şarj edilebilir. Böyle bir kısıtlama yok.

Şarjı nasıl edersen et. iPhone serisi cihazların pil performansları yerlerde. Normal bir kullanıcıysan sorun yok; sürekli bir şeyler indirip, izleyip, oyun oynuyorsan sıkıntılı

Sağlıcakla.

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
1) Açık kapalı şarj etmen şarj olma süresini hızlandırır yada normal sürede devam eder
2)şarj sonuna kadar bitirmen senin müsaitliğine kalmış. Apple haftada bi kez %100 %0 olmasını öneriyor. İnan hiç bişe yaramıyor
3) bataryayı bitirmeden şarj etmek yada kapalıyken şarj etmek fark etmez. Lityum piller her zaman şarj edilebilir. Böyle bir kısıtlama yok.

Şarjı nasıl edersen et. iPhone serisi cihazların pil performansları yerlerde. Normal bir kullanıcıysan sorun yok; sürekli bir şeyler indirip, izleyip, oyun oynuyorsan sıkıntılı

Sağlıcakla.
Evet pil bu cihazlarda baş belası

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Kapalı şarj etmenin imkanı Yok belirli bir süre sonra kendiliğinden açılmaktadır. Ben şuan 7 Plus kullanıyorum ve %10 da da şarj ettiğim oluyor %20de de. Eğer pilin uzun süreli olmasını istiyorsanız. Pili çok fazla yormayın ve sürekli tak çıkar yapmayın tak çıkar yaparsanız pilin ömrünü daha hızlı sürede harcar

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Kapalı şarj etmenin imkanı Yok belirli bir süre sonra kendiliğinden açılmaktadır. Ben şuan 7 Plus kullanıyorum ve %10 da da şarj ettiğim oluyor %20de de. Eğer pilin uzun süreli olmasını istiyorsanız. Pili çok fazla yormayın ve sürekli tak çıkar yapmayın tak çıkar yaparsanız pilin ömrünü daha hızlı sürede harcar

Telefon açıkken şarja tak sonra telefonu kapat. Kendi kendine açılmaz. İlla şarjı sök tak yapman gerekir.

M

Murat Burç

SDN Okuru
1) kapalı şarj edemezsin açılıyor.
2)Li-on piller şarjı bitip kendi kendine kapanırsa zararı daha fazla diye duydum
3) Hayır bitirilmemeli
4) 20-80 deniliyor ama ne kadar mümkün bu 20-100 iyidir