Iphone müzik atamıyorum ve yükleyemiyorum yardım

athelvaci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar iphone 5 aldım ilk defa ios kullanıyorum telefonuma müzik atmak istiyorum internetten falan arastırdım nasıl müzik atacağımı fakat internette gördüğüm ile aynısını uygulamama rağmen müzikleri atamıyorum. itunes ve itoolsdan denedim şöyle bir sorun aslında telefonda müzik var gibi görünüyor http://imgim.com/6560incir5335335.jpeg ama telefona bakıyorum yok. tekrardan atarken şöyle bi sorun çıkıyor anlamadım http://imgim.com/4239incia2331794.png .telefondan itunese bağlanıp bir müzik indireyi dedim müziği indiriyor fakat tam bitmesine yakın sorun çıktı diyor yine hiç bi şekilde müzik yükleyemiyorum kafayı yiyecem. yardım lütfen:crying::crying:

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ben de çok kurcalamıştım itunes i müzik konusunda. Sonra bir baktım yanlışlıkla 10 liralık şarkı satın almışım :S
en kolayı itools.ama senin sorununla karşılaşmamıştım daha önce.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
itunesun müzik sekmesine bilgisayarındaki müzikleri sürükle daha sonra cihazını takıp senkronize et sorun yaşamaman lazım.

athelvaci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet denemedim fakat yine sorun yaşıyodım telefondan itunese bağlanıp müzik indirmeye çalıştım fakat indirmenin tam bitmesine yakın yine sorun çıktı hiç bir şekilde atamıyorum müzik bu telefona

w0nD3rFuL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
iOS dan pek anlamam yalnız bir telefonu fabrika ayarlarına döndür bence olup olacağından kesin emin değilim ama belki olabilir kardeşim...

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
hiç uğraşma itools yazılımını yükle ama itunes kurulu olsun itools u çalıştır sol tarafta media diznini tıkla daha sonra sağ pencereye istediğin müzikleri sürükleyerek at :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
evet denemedim fakat yine sorun yaşıyodım telefondan itunese bağlanıp müzik indirmeye çalıştım fakat indirmenin tam bitmesine yakın yine sorun çıktı hiç bir şekilde atamıyorum müzik bu telefona
itunesdan parayla şarkı satın almaya mı çalıştın da olmadı? onun dışında bedavaya itunesan şarkı bulman haftanın singleları dışında imkansız.

smoht

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
itools diye program var onu kullan kardeşim işini fazlası ile görür tüm backup işlerini müzik video resim uygulama yedeği ve daha fazlası:)

athelvaci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorunu çözdüm arkadaşlar ama telefonu sıfırlayarak

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
her seferinde telefonu eşzamanlama olayı yüzünden itunes'u kullanmıyorum. phone drive ile mp3 dinleyebiliyorum indirebiliyorum vs vs gel gelelim sorunun çözümüne. restore iyi bir çözümdür.başka bir bilgisayar ile senkronlayabilirdin.en kötü dfu modda ios'u tekrar yüklersin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar telefonuma itoolstan müzik atıyorum usb yi çıkartıp takıyorum müzikler silinmiş ne yapıcağım yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
i tools da unable hatasını alıyorum herkes güncelleme dio fakat i tunesde i toolsda son sürüm? kafayı yicem :S

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben pratik olarak, skydrive veya yandex disk gibi sanal disklerden hesap açtım, bilgisayardaki müzikleri oraya kopyalayıp telefondan bağlanıp indiriyorum, hiç sorun çıkarmadan dinleyebiliyorum.

emirgorur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iTunes'a cihazı bağlayın. Sonra "Bu iPhone'da" kısmında sağ üst köşede Ekle butonu var. O butona basınca masaüstündeki müzikleri, oraya atın. Cihazı eşzamanlayın. Son :)

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ios çok iyi bir mobil işletim sistemi ama itunes insanı delirtiyor

phxtech

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
itunes uğraştırıyor bu programla sürükle at bu kadar basit

[video=youtube;oyocdkkxJwI]https://www.youtube.com/watch?v=oyocdkkxJwI[/video]

mhmmdkvnci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim copytrans manager programını yükle sıkıntısız atarsın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben iphonuma hem itunestan hemde dediğiniz i tools programından telefonuma müzik atmayı denedim fakat atmıyor ne yapmam gerekiyorr

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende şöyle bişey oluyo itunes a 1 saatlik müzik atıyorum yani sürükleyerek koyuyorum olmuyo
İtoolsa sürüklüyorum enable to ... filan diyo
ve telefonda yer bolca var zaten müzik 100mb kadar bişey
Acil Yardım !!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim pp25 diye uygulama var aynı itools gibi + bedava app yükleyebiliyorsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaa tarif edildiği gibi yapıyorum youtube izlediğim videolar gibi yapıyorum olmuyor olmuyorr

BilgicanBlog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam iPhone çok kaliteli bir marka ve gerçekten çok kullanışlı ama ben bazı arkadaşlarıma danıştığımda müzik yollayamazsın bluetooth yok diyor. Sen en iyisi internette araştır illaki bulursun paylaşanlar vardır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
i tools da unable hatasını alıyorum herkes güncelleme dio fakat i tunesde i toolsda son sürüm? kafayı yicem :S
Meraba arkadasım bnde de aynısı var yaaa kafayı yıcem yaaa ama ioss yuklemedım bn ıphone 6 aldım onceden 5 kullanmıyordum bıyle degıldı yaaa bnde yujleyemeıyorum napamam gerekıyor yardım edın book gıbı yaaa bı ıphoneler yaa