İphone mi ? Samsung mu ? öneriniz

suleyman2323

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben kendime yeni telefon alacam eski telimden memnundum note 5 di̇ eski̇si̇ arkadaşlar bana note 5 rahatligi verecek onun gibi donmayip kasmayan bi̇r telefon i̇sti̇yorum i̇phone yada samsung almak i̇sti̇yorum si̇zce ne almaliyim i̇os androi̇d fark etmez

Son düzenleyen moderatör:

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
İmkanın varsa iPhone modellerinin plus olanlarını alabilirsin. Pek üzmez.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
MERHABA ARKADAŞLAR BEN KENDIME YENI TELEFON ALACAM ESKI TELIMDEN MEMNUNDUM NOTE 5 Dİ ESKİSİ ARKADAŞLAR BANA NOTE 5 RAHATLIGI VERECEK ONUN GIBI DONMAYIP KASMAYAN BİR TELEFON İSTİYORUM İPHONE YADA SAMSUNG ALMAK İSTİYORUM SİZCE NE ALMALIYIM İOS ANDROİD FARK ETMEZ
note 7 yi bekle iphone da da iphone 7 yi bekle :))

Reaksiyon puanı
16,128
otobüs bekle,vapur bekle tren bekle şimdide telefon bekle?

suleyman2323

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
byler note 5 eskimedi ve bende o kadar zengin değilim note 5 i kardeşime hediye olarak verdim ztn 3 aylık telefondu şimdide kendime 3000 tl yi geçmeyecek bir telefon almak istiyorum iphone ve samsung arasında kaldım

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
byler note 5 eskimedi ve bende o kadar zengin değilim note 5 i kardeşime hediye olarak verdim ztn 3 aylık telefondu şimdide kendime 3000 tl yi geçmeyecek bir telefon almak istiyorum iphone ve samsung arasında kaldım
Samsung cephesinde note 5 dışında s7 edge var ona bir bak sorun öyle bir yer de ki sen diyorsun motorsikllet mi araba mı ikiside farklı şeyler ios mu android mi ona karar vermen lazı ona karar verdiğin ıos cephesinde 6s plus öneririm.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
3000 lirayı geçmeyecekse HTC 10, Samsung s7 edge ve iphone 6s bakabilirsin...

ASLANGKSL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Benim Tercihim İphone 6s Plus. Çünkü ios arayüzü ram'i fazla harcamıyor ve hızlı bir sisteme sahip. Genel olarak da bakarsak ios ile android çok farklı 2 platform yani aslında kıyaslamak çok doğru olmaz. Fakat androidin kötü yanı ram'i çok fazla harcar. Benim kendi deneyimlerime göre de samsungda ilerleyen zamanlarda bir yavaşlama oluyor. Ama eğer ben her yıl telefon değişirim kullandığım sistem özgür olsun ,apk da indirim gibi sebeplerin varsa kesinlikle Note 7'yi beklemelisin. Ama eğer çok hızlı bir işletim sistemine sahip,sürekli güncelleme alan ve fazla değer kaybetmeyen bir telefon istersen İphone al derim. Eğer acele bir cihaz alıcaksan ve bu iphone ise 6s Plus al fakat zamanın var ise İphone 7'yi Beklemeni öneririm sızıntılara ve tahminlerime göre hiç pişman olmazsın :)))

Tarayıcı666

Asistan
Reaksiyon puanı
21
6S,6S + iyidir de 3-4 sene sonra onun da sonu iPhone 4S(IOS 9) gibi olmayacagi ne malum?Yine de en uzun omurlu akilli telefon ona subhe yok.Androidde de HTC uzun kullanim saglar.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
6S,6S + iyidir de 3-4 sene sonra onun da sonu iPhone 4S(IOS 9) gibi olmayacagi ne malum?Yine de en uzun omurlu akilli telefon ona subhe yok.Androidde de HTC uzun kullanim saglar.
Gerçekten çok komiksin arkadaş :)
Güncelleme bitiyor herşeyin bitiyor iphone diye bitmeyecek diye bir kural yok ıphone 4 çekmecemde duruyor ve güncellemesi bitmesine rağmen hızı hala ilk günkü gibi ve binin üzerinde fotograf 12 tane program yüklü gerisini sen düşün ve 8gb hafızası htc , samsung , lg kullanan bütün arkadaşlarım amiral gemilerinden ıphone ye geçtiler ve bu zamana kadar eşeğe binmişim diyorlar. Iphone'nin sunduğu telefon ömrünü hiç bir marka sunamıyor. Geçenlerde Sdn de bir üye 3Gs yi 8 sene kullandığını söyledi bu ıphoneye karşı ön yargılarınızı bırakın

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba arkadaşlar ben kendime yeni telefon alacam eski telimden memnundum note 5 di̇ eski̇si̇ arkadaşlar bana note 5 rahatligi verecek onun gibi donmayip kasmayan bi̇r telefon i̇sti̇yorum i̇phone yada samsung almak i̇sti̇yorum si̇zce ne almaliyim i̇os androi̇d fark etmez

Merhaba,

Note 5 modelindeki memnuniyetinizi agustos ayinda tanitilmasi beklenen yeni note modeli ile surdurebilirsiniz. Suan tamamen nasil bir cihaz olacagini %100 bilemedigimiz icin piyasadaki urunlerden oneride de bulunalim.

Note 5'de kasma donma olaylarinim olmamasi tecrubesini iphone modellerinde daha da ust seviyelerde bulabilirsiniz. Ios sisteminin stabilite konusundaki basarisi sizi daha da memnun edecektir. Eger butceniz uygun ise iphone 6s plus 64 gb modeli oldukca iyi bir modeldir. A9 islemcisi 2gb ram ve ios sistemi ile cok performansli, stabil, akici bir kullanim deneyimi sunuyor. Ayrica plus modellerinim batarta performansinin cok iyi olmasi pil konusunda da memnun edecektir. Ios tarafinda iphone 6s plus 64gb tavsiye ederim.

Android tarafinda ise samsung s7, s7 edge modelleri guzel urunler oldu. Note 5'e gore s7 ailesindeki iyilestirmeler: islemci, ekranda iyilestirmeler ve yeni ozellikler, arka kamerada buyuk gelisme, on kamerada iyilestirmeler, suya dayaniklilik, s7 edge'de cok cok iyi pil performansi.

serombo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note serisi kullandıysan apple, htc gibi telefonlar hafif kalır...

Tarayıcı666

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Gerçekten çok komiksin arkadaş :)
Güncelleme bitiyor herşeyin bitiyor iphone diye bitmeyecek diye bir kural yok ıphone 4 çekmecemde duruyor ve güncellemesi bitmesine rağmen hızı hala ilk günkü gibi ve binin üzerinde fotograf 12 tane program yüklü gerisini sen düşün ve 8gb hafızası htc , samsung , lg kullanan bütün arkadaşa bir larım amiral gemilerinden ıphone ye geçtiler ve bu zamana kadar eşeğe binmişim diyorlar. Iphone'nin sunduğu telefon ömrünü hiç bir marka sunamıyor. Geçenlerde Sdn de bir üye 3Gs yi 8 sene kullandığını söyledi bu ıphoneye karşı ön yargılarınızı bırakın
Arkadasim yakin bir tanidigmda var 4S telefon az kalsin kufur edecek kasmadan sen ne diyosun.IOS 9 yuklu telefon.Whatsappa giriyor sohbetler nerdeyse 5-6 saniyeye aciliyor.Whatsapp boyleyse bi de telefonda oyunu ne zaman acar bi sen dusun.
iPhone 4 hala hizli diyosun ya bi soyle bakalim hangi surumde telfefon?yani hizli dediyin icin soruyorum

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Arkadasim yakin bir tanidigmda var 4S telefon az kalsin kufur edecek kasmadan sen ne diyosun.IOS 9 yuklu telefon.Whatsappa giriyor sohbetler nerdeyse 5-6 saniyeye aciliyor.Whatsapp boyleyse bi de telefonda oyunu ne zaman acar bi sen dusun.
iPhone 4 hala hizli diyosun ya bi soyle bakalim hangi surumde telfefon?yani hizli dediyin icin soruyorum
7.1.2 benim telefonum hızlı faZlasıyla başkası ne yapmış etmiş bilemem :)

Tarayıcı666

Asistan
Reaksiyon puanı
21
7.1.2 benim telefonum hızlı faZlasıyla başkası ne yapmış etmiş bilemem :)
Arkadasim mumkun degil ki ilk aldigin gunki kadar hizli olamaz.IOS-da guncelleme geldikce performans dususu yasanir bir nebze de olsa.Her iPhone-da bu durum soz konusu.iPhone 4 IOS 4-le birlikte geldi ve zamaninin en hizli akilli telefonuydu.Fakat guncelleme geldikce telefon yavas-yavas kasmalara acik hale geldi.Az evvel iPhone 5 IOS 10 performans testini izledim.Telefon uygulama acilimlarinda 3-4 saniye gecikme +telefonu yeniden baslamasi 50 saniye surduyunu gordum.Demem o ki ayni ilk gunki kadar performansli olmasi mumkun degil.

suleyman2323

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
byler yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize ama ben herhalde yenı note u beklıyecem ama bir gözümde iphonede yani bilemedim ama Tercihim note u beklemek :D teşekkurler

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
iPhone 6s plus ya da HTC 10.Olmadı s7 edge.Bu cihazlar gayet iyi cihazlardır Gönül rahatlığıyla hoşuna gideni alabilirsin.