Iphone kamera sorunu

yaseka61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar elimde iphone var kamerasını açtığımda siyah ekran oluyor. Ön kamera açılıyor ama arka kamera siyah oluyor. Nasıl çözebilirim ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Selam,

Ayalar / Settings > Genel / General > Sınırlamalar / Restrictions gidin ve İzin Ver Kamera bölümünde ON konumunda olduğundan emin olun.

Eğer 3. parti ilave yazılımlar yüklediyseniz bunları kaldırın ve İphone yeniden başlatın.

Kamera sorunu hala devam ediyorsa İphone garanti kapsamındaysa servise götürmeniz gerkecektir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İyi günler 29.09.14 tarihinde iphone 6 aldım 8.0.2 yüklü şuan telefonun kamerası çalışmıyor resetlediğimde 2 sn açılıyor sonra donuyor. yardımlarınızı bekliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İyi günler 29.09.14 tarihinde iphone 6 aldım 8.0.2 yüklü şuan telefonun kamerası çalışmıyor resetlediğimde 2 sn açılıyor sonra donuyor. yardımlarınızı bekliyorum
Sorun cozulmuyor ben her iki kamerayi degistirdim yine olmadi on kamera bir turlu calismiyor appstoreye goturdum onlar bile telefonu degistirelim 5 verip tekrardan 5 alip ustede 250 euro istediler bende vaz gectim ..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen kardeş bende iphone 4s var arka kamerada siyahlık var hiç gözükmüyor ön kamerada hiç bişey yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar iphone 5 dekamerada odaklanma sıkıntısı var odaklamıyo yarımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim ıphone 4S im var arka kamerası acılıyor gakat ön kamerasını açınca siyah çıkıyor ve donuyor ne yapmam lazım ?