- Konuyu başlatan
Cankat Toprak 97
Asistan
Cydown tweaklerin hepsini ücretsiz yapıyordu galiba ? Sorun çıkarmı yükleyeyimmi ?
Arkadaşın dediği doğru mu?
Cydown tweaklerin hepsini ücretsiz yapıyordu galiba ? Sorun çıkarmı yükleyeyimmi ?
ben de öyle biliyorum ama denemedimArkadaşın dediği doğru mu?
Arkadaşın dediği doğru mu?
@mehmetari SmartTap adlı tweaki kurup kullanmayı bir dener misiniz? Bende lisans hatası veriyor çift tıklama ile ekranı kapatıp açmaya yarıyor
Ekran kilitliyor fakat ekran açma gibi bir özelliği yok Tagenin ya da ben bulamadım var mı Tagede ekran kilitliyken çift tıklama? Ve nasıl lisanslanıyorlar?Ben şuan İOS 9.3.5'te olduğum için mümkün değil... [emoji2]
Ama bahsettiğin çift tıklama ile dkran kilitleme işlevini tage uygulaması zaten yapıyordu lisansladıysan eğer.
Jailbreak'te öyle bir özellik yok, onu yapacak uygulama da yok...
Uyandırma işlevini Ana ekran tuşu veya Ekran açma kilitleme tuşlarını kullanabilirsin.
Yanılıyorsun var fakat eski lisans olduğu için aktif edemiyoruz SmartTap ismi bilginiz olsun
Arkadaşlar display out tweak i yükledim restart springboard dedim daha da açılmadı telefon. Home+Power yaptım açıldı ancak icloud etkinleştirme kilidi çıktı onu yazdım ve açtım telefonu. Yeniden jb yapmak için Yalu102 ye giriyorum ancak jb olmuyor. Son yüklediğim tweak i nasıl silebilirim? Lütfen acil yardım.
Safe moda girmen lazımTelefonumda zaten yalu var. Go ya tıkladığımda respring ekranından sonra jailbreakli açılması lazımken hiç açılmıyor. Daha sonra telefonu zorla kapanmaya zorlayıp açıyorum. Son yüklediğim tweak i nasıl sileceğim ?
Teşekkür ederim yaptım dediğinizi ve oldu. İki gündür delirmiştim jailbreak gitti diye.Safe moda girmen lazım
yaluyu açınca goya bas, hemen ses arttırma + güç düğmesine aynı anda bas, cihaz yeniden açılıp tuş kilidi ekranı gelinceye kadar basılı tut
şimdi bırak ve cydiaya gir
Telefonumda zaten yalu var. Go ya tıkladığımda respring ekranından sonra jailbreakli açılması lazımken hiç açılmıyor. Daha sonra telefonu zorla kapanmaya zorlayıp açıyorum. Son yüklediğim tweak i nasıl sileceğim ?
Telefonım iphone 6 ios 10.3.2 yüklü jailbreak yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz
10.3.2 sürümü için jailbreak aracı çıkmadı.
Youtube da falan izliyorumda yalu gibi şeylerle yapıyorlarda ven yapamıyorum ne zaman cıkar bilginiz varmı
iOS 10.3.2 sürümü için demo jailbreak gösterildi. Yani yapılabiliyor. Ama yayınlarlar mı belli değil.