• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İphone iOS 8 Cydia-Tweak tanıtımı Türkçe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gonken
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gonken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tweak : Aetarnum
 Apple Watch gibi görünmesini sağlayan bir tema
[video=youtube_share;0lzVegGcZYE]http://youtu.be/0lzVegGcZYE[/video]

Tweak : MessageHeads
Mesaj baloncuğu ile dilediğin yerden mesajlaş
[video=youtube_share;iqYOsbkYwPg]http://youtu.be/iqYOsbkYwPg[/video]

Bu arada başarılarının devamını dilerim. Güzel bir kameram olsa bende bu tarz videolar yapabilirdim ama video kameram yok. Türkiyede çoğu kişi ios'un bize getirdiklerini bilmiyorlar o yüzden güzel bir kanal olmuş.

Bu arada başarılarının devamını dilerim. Güzel bir kameram olsa bende bu tarz videolar yapabilirdim ama video kameram yok. Türkiyede çoğu kişi ios'un bize getirdiklerini bilmiyorlar o yüzden güzel bir kanal olmuş.

ios pek birşey getirmiyor. Cydia geliştiricileri getiriyor :mrgreen:

Beğenmene sevindim doğrusu yoksa senin için çok katı biri olduğunu düşünmeye başlayacaktım :)

ios pek birşey getirmiyor. Cydia geliştiricileri getiriyor :mrgreen:

Ya aslında orası öyle. Şeye benzetiyorum baban olmasaydı sen olmazdın, annen olmasaydı yine olmazdın gibi :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beğenmene sevindim doğrusu yoksa senin için çok katı biri olduğunu düşünmeye başlayacaktım :)

Ben katı değilim kurallar katı :D normalde çok sıcak kanlıyımdır :)

Ya aslında orası öyle. Şeye benzetiyorum baban olmasaydı sen olmazdın, annen olmasaydı yine olmazdın gibi :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben katı değilim kurallar katı :D normalde çok sıcak kanlıyımdır :)

Memnun oldum o halde ben gökhan