MaratusAquatica
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 40
arkadaşlar merhaba dün 6s 64gb aldım % kacta sarja koyayım eskisi gibi 10 saat fln bekleteyım mı bide uygulama önerilerinizi bekliyorum
Artık onun bi önemi yok . %10 kadar kullan sonra fulle oyle kullan.arkadaşlar merhaba dün 6s 64gb aldım % kacta sarja koyayım eskisi gibi 10 saat fln bekleteyım mı bide uygulama önerilerinizi bekliyorum
ilk kez sarja takıcam sarjdayken kullansam sıkıntı olur mu
Sarjda kullanmak tavsiye edeceğim bişey değil ama bende yapıyorum çoğu kişi yapıyor. Bu arada hayırlı olsun süper cihazdır.ilk kez sarja takıcam sarjdayken kullansam sıkıntı olur mu
4-5 sene rahat kullanırsın bi sıkıntı çıkarsa sorun çözülüyor genelde. Ya cihaz değişir yada sorunlu parça. Ayrıca alışmassan da aldığın fiyattan çok zarar etmeden satarsın.sağolun s3 mini kullandım 3 sene ilaç gibi geldi
Yok hayır. Gayet güzel kamerası var hızlı. Lensi sil.kamera için herhangi bi ayar yapıcakmıyım kamerası sankı bulanık gibi geldi
Gitmez oşuan %100 dolu dıyor ama sarj olurken gelen yıldırım ışareti var o gidene kadar bekleyeyim mi yoksa o gitmiyor mu
arkadaşlar bi arkadaş bi program yüklemiş iPhone a her gün o gün hangi uygulama ücretsiz olduysa görüyor o programın adı ne yada app store dan hergün ücretsiz olan uygulamaları bildirim olarak alamaz mıyım