Iphone İçin Dosya Yöneticisi Önerisi

luckyslevın

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Arkadaşlar iphone için iyi bir dosya yöneticisi uygulaması arıyorum. Birçoğunu indirip denedim ama kafama yatan çıkmadı, belki sizin kullandıklarınız arasında benim de bilmediğim iyi bir uygulama vardır. Yazabilirseniz sevinirim.

aspet

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
242
Hocam nasıl bir özellik istiyorsunuz dosya yöneticisinde, benim bilgim yok ama önerenler ona göre önersin ? Çünkü telefonun kendi dosya yöneticisi de iyi bence. Bu demektir ki sizin farklı bir özelliğe ihtiyacınız var

LinuxIsNotUniX

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
963
ES Dosya Yöneticisi

luckyslevın

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Hocam nasıl bir özellik istiyorsunuz dosya yöneticisinde, benim bilgim yok ama önerenler ona göre önersin ? Çünkü telefonun kendi dosya yöneticisi de iyi bence. Bu demektir ki sizin farklı bir özelliğe ihtiyacınız var
Yok farklı bi özellik istemiyorum tam olarak aynısı olsun yeter :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok bu gifleri oynatmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ES Dosya Yöneticisi
Valla dostum kullandıklarım arasından en iyisi buydu zaten ama bunda da şöyle bi şey var: Şimdi mesela diyelim ki hem fotoğraf hem de video var dosyalarının içinde, sen fotoğrafları gezerken sola doğru kaydırarak sıra video dosyasına geldiği zaman onu otomatik olarak atlayıp diğer fotoğrafa geçiyo. Videoya bakmak istiyorsan fotoğraftan çıkıp videoya ayrı geçmek zorundasın. Umarım anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Documents by readdle en iyisidir. Jb varsa filza tabiki.

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
ES Dosya Yöneticisi
Kesinlikle önermiyorum bir ara virüslü diye dolaşıyordu risk almanızı istemem