iPhone Hücrsel Veri Sorunu Çözümü

Bthnsvsci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar sayın SDN okurları;

Dün gece belirttiğim üzere bir uygulama için hücresel veriyi kapatmıştım ve o uygulama için tekrar hücresel veriyi açtığımda kendiliğinden kapanıyordu. Bugün "http://www.apple.com/tr/support/" adresinden almış olduğum randevu sonucu bana dönüldü ve "Bu sorunla sadece sizin değil birçok kişinin de karşılaştığı bilgisini aldık araştırmalarımız devam etmektedir" denildi.Çözümüyse güncellemeyi telefon üzerinden değil de bilgisayar üzerinden yapmam gerektiğini söyledi ve bana şunları yapalım beraber dedi .

AŞAMALAR :
1- iPhone'u mu bul uygulamasını kapatın
2- iPhone'unuzu bilgisayara USB Kablosuyla bağlayın ve iTunes'u açın
3- Solda çıkan telefon simgesine tıklayarak "Şimdi Yedekle" butonuna basın.
4-Yedeklendikten sonra iPhone'a geri yükle" tuşuna basarak bekleyin ve telefonunuzu baştan kurun

Bu yaptıklarımızla telefonu başa sardık önceki verilerinde kaybolmaması için yedekleme yaptık ki sonradan kullanalım. Telefonu kurmaya başladığımızda size
"Telefonumu yeni olarak başlat" ve "Eski verileri kullanarak devam et" anlamında iki buton karşınıza çıkacak eğer eski verileri kullanmak istiyorsanuz "Eski verileri kullanarak devam et" istemiyorsanız da "Telefonumu yeni olarak başlat" seçeneklerini seçebilirsiniz