iPhone Güncellendi!

Hakkı Alkan

Rektör
Admin
Katılım
2 Haziran 2005
Mesajlar
13,887
Reaksiyon puanı
2,155
Puanları
113
Apple tarafından hazırlanan yeni yazılım, daha kararlı bir iPhone için kullanıcılara sunuldu. Yenilikler ve güncelleme rehberi, bu yazıda.

iPhone için neden böyle br güncelleme yayınlandı bilemiyoruz. Yazsak mı yazmasak mı dedik ama yine de paylaşmadan edemedik. iPhone 2.2.1 olarak adlandırılan yeni sürümde sadece bazı minik hatalar giderilmiş durumda.

Bunlar arasında; e-posta üzerinden kaydedilen fotoğrafların galeride düzgün görüntülenememesi gibi ufak tefek sorunlar var. İnternet tarayıcısı Safari'nin daha da güçlendirilmiş olması ise çok daha önemli.

Olur olmaz zamanlarda çökerek,sahibini perişan eden tarayıcının yeni güncelleme ile daha kararlı olduğunu söyleyen Apple'ın ne kadar haklı olduğunu kısa zamanda göreceğiz.

Güncelleme Nasıl Oluyor?

IMG_00031233095971.jpg


Adım adım güncellemeyi
izlemek için tıklayın.


:: Yeni firmware'in getirisi oldu mu?

Yazan: Hakkı Alkan
SDN - http://shiftdelete.net
 

Ahmethz

Rektör
Emektar
Katılım
7 Eylül 2006
Mesajlar
12,440
Reaksiyon puanı
398
Puanları
83
neden mi güncellendi?
çünkü Yellowsn0w...
 

helortone

Öğrenci
Katılım
28 Ocak 2009
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Mac işletim sisteminin dünya çapında en fazla yazılım uygunluğu olan ülke ABD,ülkemizde ise böyle bir talep olmadığından genelde arama motor ve sürücüleri İE tabanlı böyle olunca java ile oluşturulmuş sitelerde mac problem yaratabiliyordu,umarız ufak olan bu yazılımla çökmeler engellenir ;)
 
Üst