iPhone Garantide Değişim

Celalbaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hakkı abi merhaba dmden ulaşmaya çalıştım ulaşamadım burdan yazıyım dedim abi iphone kullanıcısıyım telefonumda sorunlar var apple store gidip değişim talep etmeyi düşünüyorum yakın zamanda seninde başından geçtiğinden + tecrübelerine güvendiğimden danışmak istedim değişimden gelen cihaz swap dedikleri gerçekten sıfırmı yoksa senin benim gibi insanların gönderdiği telefonların yenilenmiş versyonumu apple destek hattına sorduğumda kesinlikle sıfır dediler bana çok inandırıcı gelmedi bizden aldıkları telefon noluyor o zaman ?

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Hakkı abi merhaba dmden ulaşmaya çalıştım ulaşamadım burdan yazıyım dedim abi iphone kullanıcısıyım telefonumda sorunlar var apple store gidip değişim talep etmeyi düşünüyorum yakın zamanda seninde başından geçtiğinden + tecrübelerine güvendiğimden danışmak istedim değişimden gelen cihaz swap dedikleri gerçekten sıfırmı yoksa senin benim gibi insanların gönderdiği telefonların yenilenmiş versyonumu apple destek hattına sorduğumda kesinlikle sıfır dediler bana çok inandırıcı gelmedi bizden aldıkları telefon noluyor o zaman ?
Basısı swap’lara değişimlerin tamirlisi diyor bazısı sıfır ama benim tahminimce yenilenen telefonlar da bir yerden aLiniyor yada Apple bozuk telefonların parçalarını birleştirerek telefon yapiyor olabilir ama ben hiç swap telefon alıp memnun olmayan görmedim ve duymadım yani sen telefonunda olan problemler giderilmiş mi ona bak :)

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Swap cihaz artık şireketlerin garanti politikasında olan birşey sıfırlanmış yine garantili ve senin cihazın üretim tarihi neyse o veriliyor 2018 ise 2017 vermiyorlar ayrıca cihaz ne zamandır kullanıyorsunuz uzun süre olduysa değişim yapmazlar garantiye gönderirsiniz sorun çözülmezse değişim yaparlar..