Merhaba arkadaşlar bugün iphone se mi yere dusurdum ve köşesi ezildi fakat daha onceden fark ettiğim durum telefonun sağ ust kosesıne bastırdığımda ekran içine göçüyor bunu bahane ederek değiştirebilir miyim ?
Son düzenleme:
Öyle kurnazlıkları artık yemiyorlarMerhaba arkadaşlar bugün iphone se mi yere dusurdum ve köşesi ezildi fakat daha onceden fark ettiğim durum telefonun sağ ust kosesıne bastırdığımda ekran içine göçüyor bunu bahane ederek değiştirebilir miyim ?
Benim anlamadığım şey senin kendi hatan olan yere düşürme sonucu olan bir durumdan dolayı telefonu neden değiştirsinler ki ? Kaskosu falan mı vardı ?Merhaba arkadaşlar bugün iphone se mi yere dusurdum ve köşesi ezildi fakat daha onceden fark ettiğim durum telefonun sağ ust kosesıne bastırdığımda ekran içine göçüyor bunu bahane ederek değiştirebilir miyim ?
çakallıkBenim anlamadığım şey senin kendi hatan olan yere düşürme sonucu olan bir durumdan dolayı telefonu neden değiştirsinler ki ? Kaskosu falan mı vardı ?
Bu sorunu daha onceden fark etmiştim ayrıca telefonu şarja takıp kullanınca telefon kendinden geçiyorBenim anlamadığım şey senin kendi hatan olan yere düşürme sonucu olan bir durumdan dolayı telefonu neden değiştirsinler ki ? Kaskosu falan mı vardı ?
Çok teşekkürler hocam şansımı bende şansımı deneyeceğim bakalımMerhaba, iPhone 7 kullanicisiyim ve cihazi kilifsiz bir sekilde bir cok kez yere dusurdugum halde bir gun cihazin kendi kendine kitlenip bir daha acilmamasi uzerine Zorlu Center'daki Apple Store'a goturdugumde randevusuz bir sekilde 40 dakikada cihazimin degisimi gerceklesti. Ben cihazimdaki problemin yazilimsal veya fabrika cikisli bir hatadan kaynaklandigini dusunuyorum cunku daha once de cihazda bu sekilde kitlenmelere sahit olmustum.
Sansinizi deneyin derim ama fiziksel bir problem oldugu icin cihazin fabrika cikis hatali veya sizin dusurmenizden kaynakli olup olmadigini anlayabileceklerini sanmiyorum, degisim biraz zor ama yine de goturup sansinizi deneyin.
Cihazin degisimden onceki halini ve Genius Bar cihaz degisim belgesini ekten inceleyebilirsiniz.
Yıldırım Ersan (@yildoersan) | Twitter