Soru iPhone FE çıkacak mı?

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
iPhone FE modeli hakkında haber çıkıp duruyor karşıma, tek lensli ve çentikli tasarıma sahip olacağı söyleniyor, Mini modeli niteliğinde olur diye düşünüyorum. iPhone FE'nin çıkacağına dair güvenilir bir kaynak var mı?

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
FE olarak değilde, SE 4. Nesil olarak M2 Ultra çipler ile beraber tanıtılacaktır.

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Şaşırdım doğrusu, keşke XR kasasinda 5.4 " ve A15 Bionic chipli bir SE4 tanıtsalar, hem uygun fiyatlı olurdu.
2 yıldır fazlasıyla gündemde olan bir konu. Bir ton tasarım çalışması da fanlar tarafından yapıldı. Şahsi fikrim en geç 2024'de çıkacağı yönünde.

Ürün gamından mini modelini kaldırdıkları için XR kasasında mini boyutlarında bir cihaz görmeyi bekliyorum.

Reaksiyon puanı
19,152
iPhone FE modeli hakkında haber çıkıp duruyor karşıma, tek lensli ve çentikli tasarıma sahip olacağı söyleniyor, Mini modeli niteliğinde olur diye düşünüyorum. iPhone FE'nin çıkacağına dair güvenilir bir kaynak var mı?
Sanmıyorum. FE değilde belki farklı bir isimle çıkabilir.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Se serisi bence alınmaz.2023 yada 2024 artık ne zaman gelirse İps panel kullanmak bence mantıklı değil.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Şaşırdım doğrusu, keşke XR kasasinda 5.4 " ve A15 Bionic chipli bir SE4 tanıtsalar, hem uygun fiyatlı olurdu.

XR kasasiyla gelecek SE4 ama ekran 6.1" olacak tabi. Islemci tarafini bilmiyorum minimum A15 olur. Kamera da yine tek gelecek buyuk ihtimalle.

15-20K arası bir fiyat ile çıkış yaparsa, iPhone 11'den sonraki milli telefonumuz olur.

490 dolar civarindan gelecegi soyleniyor. Ben acikcasi 11'i satip gecerim buyuk ihtimalle.

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
XR kasasiyla gelecek SE4 ama ekran 6.1" olacak tabi. Islemci tarafini bilmiyorum minimum A15 olur. Kamera da yine tek gelecek buyuk ihtimalle.

490 dolar civarindan gelecegi soyleniyor. Ben acikcasi 11'i satip gecerim buyuk ihtimalle.
Gözüm yılın ilk çeyreği yapılcak olan lansmanda. SE 4'ü tanıtırlarsa direk bende geçiş yaparım. AW + AirPods ile iPhone 11'in bataryası çekilmez bir hale geldi benim için.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Gözüm yılın ilk çeyreği yapılcak olan lansmanda. SE 4'ü tanıtırlarsa direk bende geçiş yaparım. AW + AirPods ile iPhone 11'in bataryası çekilmez bir hale geldi benim için.

Ya sirf bu batarya olayi yuzunden ileride param olursa Pro Max serisi alacagim. Android'lere gore bataryanin omru daha uzun surse de (pilin omrunun normal dusmesini kast etmiyorum) yine de dusuyor yavas yavas.

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Ya sirf bu batarya olayi yuzunden ileride param olursa Pro Max serisi alacagim. Android'lere gore bataryanin omru daha uzun surse de (pilin omrunun normal dusmesini kast etmiyorum) yine de dusuyor yavas yavas.
Kesinlikle hak veriyorum. Çıkış yaptıkları zaman 6 Plus, 6S Plus ve Xs Max kullanmış biri olarak gün sonunda hepsinin sonu iOS tarafından aynı oluyor bence.

Geçenlerde Xs Max kullanayım bataryadan dolayı. Neden inatla Apple'dan şaşmadığımı bir kez daha anladım. Aynı zamanda orta segment android kategorisi Xs Max'e yaklaşmaya başlamış biraz.

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Apple, SE serisini bitirdi. SE4 tanıtılmayacak. Karşıma çıkan haberler ise 2024'de iPhone FE'nin piyasaya sürülmesi doğrultusunda.

Apple, Plus modellerini de bitirecek gibi duruyor.

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,461
Sorun bizim ülkemizde. Yurt disinda Apple, Samsung gibi rakiplerine göre ucuza satiyor aslinda.

Sorunun bizim ülkemiz ile alakalı olduğunu biliyorum ancak, Apple daha uygun fiyatlı cihaz çıkarmak istediğinde bazı özelliklerden kısıyor bildiğiniz gibi söylemeye çalıştığım olayı yanlış anlamışsınız.