iPhone FE modeli hakkında haber çıkıp duruyor karşıma, tek lensli ve çentikli tasarıma sahip olacağı söyleniyor, Mini modeli niteliğinde olur diye düşünüyorum. iPhone FE'nin çıkacağına dair güvenilir bir kaynak var mı?
Şaşırdım doğrusu, keşke XR kasasinda 5.4 " ve A15 Bionic chipli bir SE4 tanıtsalar, hem uygun fiyatlı olurdu.M2 Ultra çipler ile beraber tanıtılacaktır.
2 yıldır fazlasıyla gündemde olan bir konu. Bir ton tasarım çalışması da fanlar tarafından yapıldı. Şahsi fikrim en geç 2024'de çıkacağı yönünde.Şaşırdım doğrusu, keşke XR kasasinda 5.4 " ve A15 Bionic chipli bir SE4 tanıtsalar, hem uygun fiyatlı olurdu.
Sanmıyorum. FE değilde belki farklı bir isimle çıkabilir.iPhone FE modeli hakkında haber çıkıp duruyor karşıma, tek lensli ve çentikli tasarıma sahip olacağı söyleniyor, Mini modeli niteliğinde olur diye düşünüyorum. iPhone FE'nin çıkacağına dair güvenilir bir kaynak var mı?
Se serisi bence alınmaz.2023 yada 2024 artık ne zaman gelirse İps panel kullanmak bence mantıklı değil.iPhone FE modeli hakkında haber çıkıp duruyor karşıma, tek lensli ve çentikli tasarıma sahip olacağı söyleniyor, Mini modeli niteliğinde olur diye düşünüyorum. iPhone FE'nin çıkacağına dair güvenilir bir kaynak var mı?
olmazdı.hem uygun fiyatlı olurdu.
15-20K arası bir fiyat ile çıkış yaparsa, iPhone 11'den sonraki milli telefonumuz olur.olmazdı.burası türkiye, en uygun fiyatla 18-19 bin olur.
Şaşırdım doğrusu, keşke XR kasasinda 5.4 " ve A15 Bionic chipli bir SE4 tanıtsalar, hem uygun fiyatlı olurdu.
15-20K arası bir fiyat ile çıkış yaparsa, iPhone 11'den sonraki milli telefonumuz olur.
Gözüm yılın ilk çeyreği yapılcak olan lansmanda. SE 4'ü tanıtırlarsa direk bende geçiş yaparım. AW + AirPods ile iPhone 11'in bataryası çekilmez bir hale geldi benim için.XR kasasiyla gelecek SE4 ama ekran 6.1" olacak tabi. Islemci tarafini bilmiyorum minimum A15 olur. Kamera da yine tek gelecek buyuk ihtimalle.
490 dolar civarindan gelecegi soyleniyor. Ben acikcasi 11'i satip gecerim buyuk ihtimalle.
Gözüm yılın ilk çeyreği yapılcak olan lansmanda. SE 4'ü tanıtırlarsa direk bende geçiş yaparım. AW + AirPods ile iPhone 11'in bataryası çekilmez bir hale geldi benim için.
Kesinlikle hak veriyorum. Çıkış yaptıkları zaman 6 Plus, 6S Plus ve Xs Max kullanmış biri olarak gün sonunda hepsinin sonu iOS tarafından aynı oluyor bence.Ya sirf bu batarya olayi yuzunden ileride param olursa Pro Max serisi alacagim. Android'lere gore bataryanin omru daha uzun surse de (pilin omrunun normal dusmesini kast etmiyorum) yine de dusuyor yavas yavas.
19 binden başlar. XR kasasında olursa güzel olur.min 15 16 k![]()
LCD panel kullanıp malzeme kalitesinden feragat ederlerse belki, minimum depolama seçeneğininde 128 değilde 64 olması lazim, netice de uygun fiyatli iPhone söz konusu.min 15 16 k![]()
LCD panel kullanıp malzeme kalitesinden feragat ederlerse belki, minimum depolama seçeneğininde 128 değilde 64 olması lazim, netice de uygun fiyatli iPhone söz konusu.
Sorun bizim ülkemizde. Yurt disinda Apple, Samsung gibi rakiplerine göre ucuza satiyor aslinda.Uygun fiyatlı İphone çıkarmak istendiğinde bu özelliklere yer veriyorlar![]()
Sorun bizim ülkemizde. Yurt disinda Apple, Samsung gibi rakiplerine göre ucuza satiyor aslinda.