iPhone, ekranda kayma ve boşluk sorunu

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Merhaba arkadaşlar,

iPhone 6'da bir arkadaşımın çocuğu telefonla oynarken bu ekran ortaya çıkmış.

Ekranın altında boşluk ve kayma var gri renkte.

Nasıl çözülür?

Tekno Elma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
itunes üzerinden geri yükleme yapsınlar belki düzelir donanımsal olduğunu düşünmüyorum

Tekno Elma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
home ve sleep wake tuşune 10 sn falan basılı tutup elini home tuşundan çekip sleep wake tuşuna basılı tutsun telefon açılınca da düzelmemişse ben daha birşey diyemem

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
O islem recovery moduna sokar.O zaman sifirlanir. [MENTION=2]Troy[/MENTION] peki nasil olmus o? Darbe almis mi ?

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
O da olur.Fakat boyle bi problem yazilimsal olamaz , olsa bile yazilimsal hata duzelebilir.Benim dusuncem telefon darbe almis LCD Ayrilmis yerinden.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Restore edin eğer restore ettiğiniz halde sorun devam ediyorsa hic uğraşmadan servise vermenizi tavsiye ederim.

Tekno Elma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
dostum bence yazılımsal çünkü lcdyi hareket etirecek bir darbey bir çocuk nasıl versinki

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Gri renkte olması muhtemel bir kuvvetin uygulandığı yönünde. Ekrana eli ile basitrmis olabilir bilemiyorum çocuk senin aklına gelmeyecek seyler dahi yapmiş olabilir, sonuçta çocuk bu.

Tekno Elma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
benim 5S imde benzer bişey oldu ama ekran tamamen gitti ben o dediğimi yaptım düzeldi ekran gittiğinde sirinin sesi falan çıkyodu sadece ekran yoktu yani

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Cocuklar sinirlenince senden benden dsha iyi cakiyor ekrana.

AysanHoca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ekranda görülen herhangi bir uygulamaya 5 sn falan basılı tuttuğunuzda bütün uygulamalar titrer. Sonra o uygulamalardan birini aşağı sürükleyin. düzelir.

madSlowly

Profesör
Reaksiyon puanı
1,759
Ancak çözülmeden bırakılmış. başka forumlarda da cevabı yok. Kurcalarken buldum. birilerine deva olsun dedim. ancak ukalalıklar diz boyu..
Bir insan 6 yılda sorunu çözemezmi ? 6 yıl olmuş 6 2190 gün bunun çözümü bulunmuştur hatta yeni telefon almışlardır bunları düşünerek yorum yapın

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,285
bruh 6 yıl olmuş konu açılalı.

AysanHoca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bir insan 6 yılda sorunu çözemezmi ? 6 yıl olmuş 6 2190 gün bunun çözümü bulunmuştur hatta yeni telefon almışlardır bunları düşünerek yorum yapın
5 ve 6 serisi piyasada hala en fazla kullanılan telefonlar. ben hala 6s kullanıyorum. ilk defa ben bulmadım biliyorum. Ancak bu sorunla karşılaşan biri olarak forumlara baktım. bulunmuştur ancak cevaplanmamış. Benim durumumdaki birisini düşünerek açılan bir konuda çözümsüz bir cevabı yanıtlamak suç gibi oldu. Ne yaptığımı biliyorum sorun yok. Saygılar...

Reaksiyon puanı
8,191
Konu tarihine bakmamış olabilir yardım etmek suç mu? Belki şu anda üye olmayıp bu hatayı forum forum gezip arayan kişiler var ? Onlar için yazmış olamaz mı?