İphone Ekran Kilidini Unuttum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone 5s telefonmn kilidini unuttum . şuan iphone kapalı yazıyor. önceden de itunese hiç bağlanmadım . ne yapmam gerek acilen yardım edermisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bunu uyguladı ve harika bi sonuç aldım çok teşekkür ederim böylece zorlu centerla uğraşmamada gerek kalmadı.. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eğer aklınızda bi kaç ihtimal varsa. doğum tarihleri okul numaranız falan filan. yani sallayarak tutturabilecekseniz: telefonunuzu itunes a bağlayın . eşzamanlayın. sayıları denemeye başlayın. hakkınız dolup 1 dk bekleme süresi veridiğinde yeniden eşzamanlayın. beklemeye gerek kalmadan yeniden denemeye başlayabiliyorsunuz. ben bu şekilde buldum :clap:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şifreyi iki dakka önce değiştim aynı şifreyi yyazınca yanlış dedi 60 dkka beklemelisiniz diyo ne yapmam lazım telefon benimde değilki emanet :( :unsure: :mellow: Lütfen yardım edinnn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
itunesla senkronize etmedim yardım edin yalvarırım düzelmiyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Peki telefondaki veriler fotoğraflar mesajlar notlar programlar falan siliniyor mu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba .. iphone 5c nin ekran kilidini açamıyorm itunese bağlan diyor fakat hiç bir şekilde bağlanamıyorum iphonun iyi bi kullanıcı değilim bana yardımcı olabilirmisiniz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben usb kablosu ve itunes logosu gördüm ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar yengemin iphonu 4ü var kızı telefonun dilini falan şifresini değiştirmiş nasıl hallede bilirim bu konuyu bi yardımcı olursanız telefoncular yapıyormu acabna ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, ben de şifreme unuttum. Daha önceden yedeklememiştim ve şu anda başka bilgisayar kullanıyorum. İçindeki fotoğrafları ve rehberi kurtaramaz mıyım şimdi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
resimler mesajlar silindi ama yinede çok teşkkürler. gaziantep'den metin melek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:)sa kardesim ıpohone 4s kullanıyorum telefonumu sıfırladım ayarlardan kapandı elma seklı cıktı hala elma seklınde kalıyo cozum bulamadım buna lutfen yardım edın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ıphon 6 tuş kilit ekranımın şifresini unuttum nası açabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Teşekkürler harika bir paylaşımdı işe yaradı. Umarım her zor durumda sizde çözüm sunabilecek birileri ile karşılaşırsınız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Allah razi olsun telefonum 2 3 günlüktü daha yeniydi yaptim oldu çok tşk.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı şekilde bendede oldu nasıl yapıcaz yardımcı olurmusunuz lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş sen anlatmayı bilmiyosun hiç kimseyede yardımcı olamadım önde DFU moduna nasıl alınır onu anlat gerizekalı yapamayan arkadaşlar bana ulaşsın mehmet özak facebookdan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş günelleme sorousuna güncelleyerek mi devam edecez ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
peki telefonum daha önce itunese bağlı değilse senkronize etmediysem bu işlemleri yapabilir miyim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Abim askerdeyken telefonunun şifresini unutmuş bilgisayarı yeni ve telefonunu ıtunese hiç bağlamamış öyle olmasına rağmen halledebilir miyiz dfu mpduna alarak?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi bizim ıphone şifreyi unuttuk ve itunesa bağlkan diyor bnilgisayara takınca aygıtı görmüyor ve aygıt şarj alıyor bunun için ne yapabiliriz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1) iPhone’unuzu her zamanki gibi iTunes ile senkronize edin. Şifrenizi girmeseniz dahi, telefonunuzu iTunes ile senkronize etmeniz mümkündür.2) Bilgisayarınıza takılıyken, telefonunuzu DFU moduna alın. Bunun için yapmanız gereken, telefonunuzu kapattıktan sonra, güç düğmesine ve ana ekrana dönme düğmesine 10 saniye kadar birlikte basmak. Apple logosunu gördüğünüzde, güç düğmesine basmayı bırakın ve ana ekran düğmesine basmayı sürdürün. USB Kablosu, iTunes logosu ve “Connect to iTunes” yazısı bulunan bir ekran görüntüsü göreceksiniz.3) iTunes programınız açıksa, iTunes’un Recovery modunda olan bir iPhone gördüğünü ve tamir etmesi gerektiğini söyleyen bir uyarı çıkacak. iTunes’daki Restore butonuna tıklayarak iOS’un tekrar telefonunuza yüklenmesini ve kurulmasını sağlayabilirsiniz.4) Kurulum sonrasında iPhone’unuzu tekrar iTunes ile senkronize edin.Böylece telefonunuzdaki bütün veriler kurtulacak ve telefonunuzu şifresiz hale getirmiş olacaksınız.Geçmiş olsun…