• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İphone Duvar Kağıdı Önerileri

dreamweb

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar ben İphone 6s uzay gri rengi cihazı kullanıyorum. Artık telefonumun klasik duvar kağıdından sıkıldım başka bir duvar kağıdına geçmek istiyorum fakat ne uygulama olarak ne de güzel bir duvar kağıdı olarak bir şey bulamadım. Shift Delete Net'de çalışan Tolga Cem Küçükyılmaz'ın kendi İphone'un da kullandığı duvar kağıdı hoş ama bulamadım bir türlü :)) İsteyen arkadaşlar ekranlarını paylaşabilirlerse çok iyi olur. Ya da uygulamada önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler herkese.

Merhaba arkadaşlar ben İphone 6s uzay gri rengi cihazı kullanıyorum. Artık telefonumun klasik duvar kağıdından sıkıldım başka bir duvar kağıdına geçmek istiyorum fakat ne uygulama olarak ne de güzel bir duvar kağıdı olarak bir şey bulamadım. Shift Delete Net'de çalışan Tolga Cem Küçükyılmaz'ın kendi İphone'un da kullandığı duvar kağıdı hoş ama bulamadım bir türlü :)) İsteyen arkadaşlar ekranlarını paylaşabilirlerse çok iyi olur. Ya da uygulamada önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler herkese.
Zedgeye bakabilirsin appstoredan indirip

Zedge uygulaması işinizi fazlasıyla görücektir.

App Store'da bulunan zedge Çakma.İndirdim androiddekinin 10'da biri kadar wallpaper yok.Safari'den zedge'nin sitesine gir.Oradan indirebilirsin.

Bu orhinal uygulama çünkü sitedede bu uygulamaya yönlendiriyo

herkes aynı şeyi demiş ama zedge var uygulama olarak ben onu kullanıyorum, bir de benim kullandığım bir wallapaper sitesi vardı cihaza göre çözünürlük seçip koyuyorduk adı aklıma gelirse buraya editlerim.

Arkadaşlar Tolga abinin telefonumda ne var videosunda olan duvar kağıdı ne atarmısınız lütfen