iPhone Dünyanın En İyisi!

endyacle

Profesör
Reaksiyon puanı
5
iPhone Dünyanın En İyisi!

Çin'in önde gelen Android telefon üreticilerinden olan Xiaomi firmasının CEO'su, dünyanın en iyi telefonunun iPhone olduğunu dile getirdi. Ayrıntılar haberimizde.

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bana göre de en iyisi iPhone fakat kişisel tercihler ve kullanım amaçları girince işin içine 3310 bile en iyisi olabilir. Bu yüzden herhangi bir telefona ''en iyisi'' demek yanlış olur.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
ürün olarak bakıldığında en çok özen gösterilmiş, en kaliteli malzemelerin seçildiği çok açık.

fakat büyük ekran, microsd slotu, itunes olmadan dosya transferi, kablosuz şarj, özelleştirilebilir arayüz alanlarında apple sınırlayıcı davranıyor.
bunlardan birine ihtiyaç duyunca iphone seçenek olmaktan çıkıyor.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Adamlar farklı düşündü en iyi mühendisleri topladı sonuç ortada.

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Yahu hepside pahalı ne önemi var? Kalite eşittir = Cebindeki para :D

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ürün olarak bakıldığında en çok özen gösterilmiş, en kaliteli malzemelerin seçildiği çok açık.

fakat büyük ekran, microsd slotu, itunes olmadan dosya transferi, kablosuz şarj, özelleştirilebilir arayüz alanlarında apple sınırlayıcı davranıyor.
bunlardan birine ihtiyaç duyunca iphone seçenek olmaktan çıkıyor.

Büyük Ekran: iPhone 6 büyük ekran seçeneği ile gelecek
Kablosuz sarj: Apple geçen gün bir patent başvurusunda bulundu... Bütün Apple ürünlerini tek bir merkezden kablosuz sarj edecek bir ürün. Yani 6'da olmasa da 7'de bu özellik gelir diye düşünüyorum.
Microsd slotu: İleride gelecektir ancak 8'e kadar gelmez diye düşünüyorum...
iTunes olmadan dosya transferi: Bu sonsuza kadar değişmeyecek bir özellik. Ancak zaten Jailbreak ile bu soru ortadan kalkıyor.
Özelleştirilebilir Arayüz: İleride Apple bu konuda da değişikliğe gider ancak şu an için zaten Jailbreak ile halledilebiliyor.

thuglife

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsungun sadece televizyonlarını ve monitörlerini seviyorum telefonları direk çöp

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Büyük Ekran: iPhone 6 büyük ekran seçeneği ile gelecek
Kablosuz sarj: Apple geçen gün bir patent başvurusunda bulundu... Bütün Apple ürünlerini tek bir merkezden kablosuz sarj edecek bir ürün. Yani 6'da olmasa da 7'de bu özellik gelir diye düşünüyorum.
Microsd slotu: İleride gelecektir ancak 8'e kadar gelmez diye düşünüyorum...
iTunes olmadan dosya transferi: Bu sonsuza kadar değişmeyecek bir özellik. Ancak zaten Jailbreak ile bu soru ortadan kalkıyor.
Özelleştirilebilir Arayüz: İleride Apple bu konuda da değişikliğe gider ancak şu an için zaten Jailbreak ile halledilebiliyor.

Kablosuz şarj: S3 ve Note2 ile 2 yıldır kullanabiliyoruz.
Microsd slotu: en dandik android telefondan en iyisine kadar yıllardır var
Direkt dosya transferi android 2.x den beri var

tüm bunlara sahipken apple'ın keyfini beklemek pek mantıklı gelmiyor.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Sadece itunes kullanmamak için bile appledan vazgeçebilirim. Ben yüklemek zorundamıyım itunesi illaki bilgisayarıma. Jailbreak demeyin bi kere bana, bu kadar basit bir şeyi apple kısıtlamamalı bi kere.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
apple micro sd gibi genişletilebilir hafıza seçenekleri koymayacaktır. çünkü performans kaybı anlamına gelecektir. zaten android üreticisi markalar da yavaş yavaş bu seçeneği terketmeye başlıyorlar. dosya transferi iphone da bluetooth ile yapılmıyor sebebi ise güvenlik. bunun yerine e-mail yada itunes gibi güvenli seçenekler ile transfer yapabilirsiniz. müzik transferine ise telif hakları sebebiyle izin vermemektedir. bu yüzden bunlar böyle kalacaktır. apple kablosuz şarj konusunda da diğer firmaları takip etmek yerine kendi çığır açan teknolojisini geliştiriyor. diğer markalar gibi kablosuz şarj ünitesine telefonu koymak zorunda kalmayacağınız telefon cebinizdeyken bile belirli bir mesafeden şarj olabilecek bir tekn olojinin peşinde.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sadece itunes kullanmamak için bile appledan vazgeçebilirim. Ben yüklemek zorundamıyım itunesi illaki bilgisayarıma. Jailbreak demeyin bi kere bana, bu kadar basit bir şeyi apple kısıtlamamalı bi kere.
ben 2 yıldır iphone kullanıyorum ve hiç itunes kullanmadım...

v2beta

Asistan
Reaksiyon puanı
0
apple sahibi olup itunes kullanıyor musunuz cidden? itools varken :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Apple kendi geliştirdiği kablosuz şarjın patentini almış. iPhone 6 yada 7'ye mutlaka geçicektir. Samsung fanboylarıda hemen üşüşmüş microsd desteği,zart zurt falan yok diye. Sen elindeki çöple mutluysan tabiki sana göre dünyanın en iyi telefonu odur. :)

Xiami ceo'su da gayet akıllı adammış. iPhone'a rakip olamaz, diğer android telefonlarının pazar payından alim diye düşünmüş.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Apple'da Kapalı Sistem Olması Çıldırtan Bir Durum.Ayrıca Ne Bir Fiyat/Performansı Var.5C Çıktı 1 Yıl Bekledik 1800 TL.Zaten GMD Gibi Telefon Yapsalar Artık Para İçinde Yüzerler.Apple SD Kart Çıkışı Koysa 1.'si SD Kart Performansını Gerçekten Düşürür.Kapalı Sistem Olmasa iOS Berbat Bir Sistem Olurdu.Windows Phone'da Öyle Fakat Bazı Sitelerde .XAP Yüklenebiliyor.Apple Zaten Artık Bizi Heyecanlandırmıyor.5S Tanıtımında'da Öyleydi.Eğer Yenilik Yapmazsa Sonu Blackberry.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kablosuz şarj: S3 ve Note2 ile 2 yıldır kullanabiliyoruz.
Microsd slotu: en dandik android telefondan en iyisine kadar yıllardır var
Direkt dosya transferi android 2.x den beri var

tüm bunlara sahipken apple'ın keyfini beklemek pek mantıklı gelmiyor.

s3 ve note2 2 yıldırmı var ?

baran11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple'da Kapalı Sistem Olması Çıldırtan Bir Durum.Ayrıca Ne Bir Fiyat/Performansı Var.5C Çıktı 1 Yıl Bekledik 1800 TL.Zaten GMD Gibi Telefon Yapsalar Artık Para İçinde Yüzerler.Apple SD Kart Çıkışı Koysa 1.'si SD Kart Performansını Gerçekten Düşürür.Kapalı Sistem Olmasa iOS Berbat Bir Sistem Olurdu.Windows Phone'da Öyle Fakat Bazı Sitelerde .XAP Yüklenebiliyor.Apple Zaten Artık Bizi Heyecanlandırmıyor.5S Tanıtımında'da Öyleydi.Eğer Yenilik Yapmazsa Sonu Blackberry.
yenilik yapmazsa sonu blackberry mi yapma be :D adamlar 5s ile yeni rekor kırdılar ilk 3 günde.Yenilik konusunda haksızsın demiyorum ama apple artık diğer firmalara göre çok ayrı seviyede tutuluyor insanlar arasında batacağını düşünmüyorum.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Tabi Biraz Abartmışım Ama Yenilik Az.Haklısın.