- Konuyu başlatan
berkayadrian
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Düzelttim format attım iTunestanDiscovery'lere = yollayınca reboot ediyordu bu daha betermiş
Servise ver telefonu.
Düzelttim format attım iTunestanDiscovery'lere = yollayınca reboot ediyordu bu daha betermiş
Servise ver telefonu.
acaba telefonlarımızdan ne istiyorlar?Efsane
---- Mesajlar birleştirildi ----
Ben eski bir iPhone modeli kullanıyorum. Hala güncelleme alıyor ama eski diye siz değerlendirirsiniz muhtemelen. Bir iPhone 5S satın aldım geçen yıl, SE ile bu modelin arasında kalmıştım boyutları yüzünden ve daha ucuz diye bunu seçtim. Eğer çıkıp SE gibi o zamanın pahalı bir cihazını alsaydım (şu anki fiyatını bilmiyorum) ben de isyan ederdim, eğer ki bu bug'dan etkilenmemiş olsam dahi. Güzeli neyi ucuz bulduysan alacan ağa, bak benim telefonumda da aynı sorun var, 7000TL'lik telefonda da aynı sorun var
Ahh, o garantiyi vereceklerine sadece cihazın içine girmemize izin verseler ya... O garantiyi kullanmaya kalksan kol gibi fatura apple store'da seni bekliyor Kendin iPhone'u tamir etsen daha ucuza geliyor. Macbook'ta daha beter. 1. elden konuşuyorum
Ben insanları kazıklamalarından ziyade kısıtlamalarından çok rahatsızım. iTunes misal, niye çıktı ? Ne gerek vardı ? Sadece İOS cihazlarla bilgisayar arasında veri aktarımını daha komplikeleştiriyor ve herşeyi bir programa bağlı hale getiriyor. Program hata verdimi dosya transferi de yapamıyoruz. Hele ki iTunes benim hayatımda gördüğüm en kıl yazılımlardan birisi. Hadi iTunes'daki bir güvenlik açığı yada bir virüs ? Napacak Apple böyle bir saldırı karşısında ? Yada misal Linux tarafında bir iTunes yok. macOS kullanmayan iPhone satın almasın mı ? Yada Windows mu illa kullanalım bir şarkı atmak için ?
Arkadaşlar bir kod dolanıyor 1 2 gündür internette iphoneları çökerten iki harfli bir kod telefonum kapandı açılmıyor şuan yardım edin telefon iphone 8
Arkadaşlar bir kod dolanıyor 1 2 gündür internette iphoneları çökerten iki harfli bir kod telefonum kapandı açılmıyor şuan yardım edin telefon iphone 8
IOS geliştiricilerinin bir dikkatsizliği diyelim. Sistemde bir hint dili karakteri çökmeye sebep oluyor. Basit bir karakter sorunu, aynı bir çince, japonca yada arapça karakter gibi. Bir kod hatası ve BAM! iPhone'lar çöküyor bir mesaja.Teknik olarak bilgisi olan açıklaya bilir mi? Nedir bu çökme meselesi, küçük bir kod ile nasıl ve neden çöker?
Hocam açıklamanız için teşekkürler.IOS geliştiricilerinin bir dikkatsizliği diyelim. Sistemde bir hint dili karakteri çökmeye sebep oluyor. Basit bir karakter sorunu, aynı bir çince, japonca yada arapça karakter gibi. Bir kod hatası ve BAM! iPhone'lar çöküyor bir mesaja.
Hocam fenomen olmak için deneyen çoktur şimdi ama gerek yok bunlaraŞimdi millet her dilden karakter deneyecek bulmak için
Umarım kötü bir şey değildir, kan davası çıkar...Bu kod denilen şey bir dil değil miydi? Bu yazdıkları şeyin Türkçe anlamı ne?
Aynen herkes paylaşıyor kimse anlamadığı için bir şey demiyor inşALLAH küfür falan değildir haberlere çıktı mı acabaUmarım kötü bir şey değildir, kan davası çıkar...
Hmm Teşekkür ederim sabahtan beri merak ettiğim şey bu idi Otobüste aklıma geldi okuldan çıkana kadar düşündüm"İşaret" anlamına geliyormuş.
Azimli düşünmüşsün, saygım var, ama Google babaya soraydın ya o kadar merak edeceğineHmm Teşekkür ederim sabahtan beri merak ettiğim şey bu idi Otobüste aklıma geldi okuldan çıkana kadar düşündüm
Nasıl soracağımı bilemedim ne yazacağımı birde benim gibi düşünüp yazan başkası yoktur diye düşündüm o yüzden forumda falan belki sorarım diyip unutmaya çalıştımAzimli düşünmüşsün, saygım var, ama Google babaya soraydın ya o kadar merak edeceğine
Ahh, o garantiyi vereceklerine sadece cihazın içine girmemize izin verseler ya... O garantiyi kullanmaya kalksan kol gibi fatura apple store'da seni bekliyor Kendin iPhone'u tamir etsen daha ucuza geliyor. Macbook'ta daha beter. 1. elden konuşuyorum
Ben insanları kazıklamalarından ziyade kısıtlamalarından çok rahatsızım. iTunes misal, niye çıktı ? Ne gerek vardı ? Sadece İOS cihazlarla bilgisayar arasında veri aktarımını daha komplikeleştiriyor ve herşeyi bir programa bağlı hale getiriyor. Program hata verdimi dosya transferi de yapamıyoruz. Hele ki iTunes benim hayatımda gördüğüm en kıl yazılımlardan birisi. Hadi iTunes'daki bir güvenlik açığı yada bir virüs ? Napacak Apple böyle bir saldırı karşısında ? Yada misal Linux tarafında bir iTunes yok. macOS kullanmayan iPhone satın almasın mı ? Yada Windows mu illa kullanalım bir şarkı atmak için ?
İçine girmekten kastım içini açıp kendi başımıza tamir etmemize izin verseler. Neden kendi kendime virüs bulaştırayım ? Apple cihazlarını tamir etmesi yada kullanıcının cihazları üzerinde değişiklik yapmasını zorlaştıran bir firma.Sen telefonun içine girebilirsen başkalarıda girebilir ve başkaları da girerse telefona virüs bulaşma ihtimali daha fazla artar. Bu konuya aşağı ki mesajımda devam edeceğim.
Windows virüsü Linux dosya sisteminde ne yapsın ? Hangi uygulama izin verecek ben ayarlamadıktan sonra ?iTunes zararlı yazılım ve virüsleri engelleyen bir uygulama. iTunes kullanmadan müziği atabilseydin telefonuna virüs bulaşırdı sürekli.
Millet abuk subuk sitelerden, uygulama mağazalarından ücretli programları bedava alabilmek için apk kuruyor çünkü. Üstelik bunu yapabilmek için bilinmeyen kaynaklar denen bir imza görmezden gelme seçeneğini açmak lazım. Kısaca kullanıcı kaşınıyorsa işletim sistemi napsın ? LOLAndroid'e neden bu kadar kolay virüs bulaşabiliyor sanıyorsunuz sebebi bu.
Ben Spotify kullanıcısıyım. Apple Music, sadece Apple'ın kendi ekosistemini daha da kapalı hale getirebilmek için koyduğu bir şey. Apple Music ilk çıktığı sıralar Spotify App Store'dan kaldırılmıştı. Böyle bir haksız rekabet girişimi de oldu Apple'ın. Spotify Premium alanlar isyan etti Apple'a, o yüzden uygulama mağazasına geri döndü.Şarkı atmak için illa windows kullanmak zorunda değilsin. Apple Music'te kullanabilirsin ben öyle yapıyorum.
Paramı neye vereceğimi, niye vereceğimi en iyi ben bilirim sağolBunlardan şikayetçiysen iPhone kullanmak zorunda değilsin.
İşte ben de tam olarak bunu yapıyorum. Yazdıklarımda Apple'ın kötü yada kazık olduğunu söylemedim farkındaysan. Şu an Apple'a toz kondurmayan sensinBurda kimse Apple'ı savunmuyor. Herkes kendi yaşadıklarını dile getirerek başkalarına yardımcı olmaya çalışıyor ve deneyimlerini paylaşıyor.
Kölelik kalmadı, modernleşti denebilir sanırım."Beğenmediğin yönünü söyleyemiyorsan sadece kapitalist firmaların kölesinden başka bir şey olamazsın