İphone Cihazlara Müzik İndirme

Bu konuyu okuyanlar

bthnnbarutcu

Öğrenci
Katılım
27 Haziran 2019
Mesajlar
11
Reaksiyon puanı
2
Puanları
1
Yaş
24
Forumda bir çok arkadaş hayla bu soruyu sorduğunu fark ettim. Genellikle cevap olarak bir program öneriyorlar. Fakat bu programların bir çoğu zamanla marketten kaldırılıyor. Bu sebeple müzik dinleyemiyorlar. Sizlere bu konuda en garanti müzik indirme yöntemini anlatacağım.

ilk olarak sizlerle Google Drive ve benzeri bulut uygulamalarını tavsiye ederim. Bu gibi uygulamalar sayesinde android ve ios cihazınızı senkronize edebilirsiniz. Simdi gelelim nasıl şarkı indirebileceğinize. Google drive uygulamasını android cihaziniza indirin ve google hesapi ile oturum açın. Android telefona yüklediğiniz sarkıları bu uygulamaya upload edin. Ve ios cihaziniz ile ayni mail adresi ile drive oturumu açın. Yüklediğiniz dosyaları çevirim dışı dinlemek için çevirim dışı seçeneğini seçin . Artik müziklerinizi istediğiniz gibi dinleyebilirsiniz
 

Taha2734

Öğrenci
Katılım
18 Temmuz 2019
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
18
Başka bir cihaza ihtiyaç duymadan da yapabilirsiniz. Kestirmeler uygulamasına linkdeki kestirmeyi ekleyin YouTube Converter 2 - Siri Shortcuts Youtube’da istediğiniz müziği açın.Paylaşa tıklayın>Daha fazlaya tıklayın>Kestirmelere tıklayın (eğer kestirmeler gözükmüyorsa tekrar daha fazlaya tıklayıp kestirmeleri açın) >YouTube Conventer 2 ye tıklayın>Convert to mp3 e tıklayın>istediğiniz yere kaydedin.
 

yasink2

Öğrenci
Katılım
18 Temmuz 2019
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
23
ivideo uygulaması hep görüntülü hem normal ben kulanıyom iyi bir program
 
Üst