Iphone cihaz değişimi

Oguzhan4114

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle herkese iyi forumlar ıphone 6s cihazım var telefonu alalı henüz 4-5 ay oldu ama kapsız ve dikmataiz kullanımdan dolayı telefonun çerçevesinde vuruk ve göçükler var aklıma apple cihaz değişimi geldi ama bu konu hakkında bilgiye sahip değilim değişim nasıl oluyo,değişime değer mi,değişim için ne kadar öderim,en önemliside değişimi kabul edicekler mi bu konular hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
İşte bu yüzden Apple ekran kırıldığı zaman komple cihaz değişim kampanyasını bitirdi, sadece ekranı tamir edip veriyor. Cihazı öyle kafan esince değiştiremezsin, donanımsal bir arıza olması gerek, ayrıca senin cihazında vuruk göçük var demişsin. Bunlar cihazı garanti dışına çıkartan nedenler. Daha önce Apple'ye sordum bana öyle dediler.

Oguzhan4114

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İşte bu yüzden Apple ekran kırıldığı zaman komple cihaz değişim kampanyasını bitirdi, sadece ekranı tamir edip veriyor. Cihazı öyle kafan esince değiştiremezsin, donanımsal bir arıza olması gerek, ayrıca senin cihazında vuruk göçük var demişsin. Bunlar cihazı garanti dışına çıkartan nedenler. Daha önce Apple'ye sordum bana öyle dediler.
Ya aslında bu konu hakkında hiçbi fikrim yok hatta cihaz değişim kampanyasının bittiğini de şuan öğrendim peki yapabiliceğim başka bişey varmı

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
1- Telefonu ikinci el olarak satabilirsin...
2- Ücretli şekilde servislerde kasa değişikliği yaptırabilirsin...
3- Kılıf kullanırsan o darbeleri bir miktar gizleyebilirsin...
Ama yazdığın sebeplerden dolayı değişim yaptıramazsın...

Oguzhan4114

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Peki ücretli şekilde serviste kasayı nasıl değiştirebilirim bildiğim kadarıyla türkiyede 2 tane apple bayisi var bunlardan birine mi gitmem lazım yoksa internet üzerinden kargo ile falangönderebilirmiyim

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Orasını tam bilmiyorum ama apple ı arayarak öğrenebilirsin...Başka servislerde yapıyo diye biliyorum yani apple yetkili servisleri...Youtube da videolar görmüştüm...Saints computer in sayfasına bakabilirsin...

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Öncelikle herkese iyi forumlar ıphone 6s cihazım var telefonu alalı henüz 4-5 ay oldu ama kapsız ve dikmataiz kullanımdan dolayı telefonun çerçevesinde vuruk ve göçükler var aklıma apple cihaz değişimi geldi ama bu konu hakkında bilgiye sahip değilim değişim nasıl oluyo,değişime değer mi,değişim için ne kadar öderim,en önemliside değişimi kabul edicekler mi bu konular hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim
Randevu alıp git ücretli değişimi istediğinde kabul ederlerse küsüratını hatırlamıyorum en az 1000 tl verirsin gittim ben biliyorum.

Oglcnoglcn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Telefonunda Donanımsal yani tuş takımı ile bir sorun olursa yada yazılımsal sıkıntı varsa değişim yaparlar aksi takdirde seninde belirttiğin gibi köşelerde vuruk,göçük,çizilme ile ilgili boşa değişim yapmıyorlar.