Iphone Aracılığıyla!

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Geçenlerde facebookta dolanıyorum, iki üç tane arka arkaya paylaşım gördüm hepsininde altında iphone aracılığıyla yazıyor.Benim telefonumun(n8) başı kel mi? benim yorumlarımın altında niye n8 aracılığıyla yazmıyor? anne bana niye almıyorsun :mrgreen: Baya baya sinir olmuştum, az para vermedik telefona :laugh: Normalde öyle gösteriş meraklısı değilim ama çok havalı duruyor ya :cool:
Tamam itiraf ediyorum, seçim sonuçlarında ntv de bangır bangır bağırdı; "seçim sonuçlarınızı iphone, ipad ve android den takip edin" diye çok sinir oldum, yazıklar olsun symbian

AgentForce

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Neden oyle oldugunu bilmiyorum ama illa ''bir seyin araciligiyla'' Facebook'ta gonderi paylasacagim diyorsan buraya tikla

Aralarindan istedigini sec, istersen Cin mali iPhone araciligiyla bile gonderi paylasabilirsin :4: :lol:

AgentForce

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Rica ederim :) Ben en cok ''Iett Koltuk Arkasi Bilgisayari Araciligiyla'' olanini sevdim. :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
ahaha güzelmiş 92 model doğan görünümlü şahin aracılığıyla. :D :D :D

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bende şuanda koltuk arkası bilgisayarı aracılığıyla şunu paylaştım: "ohaa ne koymuşlar arka koltuklara!" bakaalım o ne ya diyen çıkacak mı :D

AgentForce

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nasa araciligiyla olani isaretledim, su an uzaydan baglaniyorum dedim, 6 kisi begenmis. :D :D

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Ben yazınca samsung aracılığıyla yazıyor:)