Ben A15 Bionic adlı işlemciden bahsetmedim.Yeni bir telefon aldım Redmi 9T Batarya 6000 mah snapdragon 662 gibi 2.700 tlye 128 gb uygun fiyata aldım.Tamam hadi onu geçtim neden batarya az ve neden cpu çekirdek sayısı az neden cpu hızı az? çıkar göster.Yani şu yazılan saçmalıklar arasından hepsini geçtim de işlemci snapdragon ile karşılanınca kötü kısmında patladım harbi. Varsa A15 Bionic kadar güçlü işlemci buyrun hodri meydan.
leptop dan mı bahsediyorsun kardeşMerhaba ben iphone alınmaz diyorum çünkü batarya kapasitesi az ram az işlemcileri snapdragon ile karşılanınca kötü.iPhone almayı planlıyorum almıyacağım sizce?
leptop?leptop dan mı bahsediyorsun kardeş
Hocam şu siteye inanan kaldı mı yapmayın. Tamamen hatalı bilgiler veriyor.Ben A15 Bionic adlı işlemciden bahsetmedim.Yeni bir telefon aldım Redmi 9T Batarya 6000 mah snapdragon 662 gibi 2.700 tlye 128 gb uygun fiyata aldım.Tamam hadi onu geçtim neden batarya az ve neden cpu çekirdek sayısı az neden cpu hızı az? çıkar göster.
Ekli dosyayı görüntüle 165192
Tamam hocam onu geçtim site yanlış gösteriyor userbenchmark gibi siteler fakat bataryası?? bataryasıHocam şu siteye inanan kaldı mı yapmayın. Tamamen hatalı bilgiler veriyor.
A11 Bionic o Snapdragon 662'den kat kat güçlü bir işlemci.
Her şey frekans değeri ve çekirdek sayısı değildir. Arkada kullanılan teknoloji ve işlemcinin yazılım ile çalışma uyumu gibi pek çok faktör var. 2 yıl sonra anlarsın elindeki 9T teknik olarak iyi gözükmesine rağmen neden kasıyor diye. Bugün iPhone 6S bile normal kullanımda donma-kasma yapmadan çalışıyor. Batarya diyorsun, iPhone'da 3000 mAh batarya Android'de 4000 mAh bataryalı cihaz ile hemen hemen aynı pil performansına sahip çünkü yazılım arka planda pili çok iyi yönetiyor. Aynı şey RAM için de geçerli. 8GB RAM'li Android bir cihaz yerine 4GB RAM'li iOS bir cihaz tercih ederim. Rakamlara çok takılma.Ben A15 Bionic adlı işlemciden bahsetmedim.Yeni bir telefon aldım Redmi 9T Batarya 6000 mah snapdragon 662 gibi 2.700 tlye 128 gb uygun fiyata aldım.Tamam hadi onu geçtim neden batarya az ve neden cpu çekirdek sayısı az neden cpu hızı az? çıkar göster.
Ekli dosyayı görüntüle 165192
Bak hocam iPhone se 2020 de redmi 9t fiyat farkı ile bak en düşük iphone se 2020 1875 mAh bataryası var redmi 9t nin 6000 mAh.Rame takılmıyorum ram zaten yetiyor fakat batarya konusu sıkıntı çıkarabilir.Her şey frekans değeri ve çekirdek sayısı değildir. Arkada kullanılan teknoloji ve işlemcinin yazılım ile çalışma uyumu gibi pek çok faktör var. 2 yıl sonra anlarsın elindeki 9T teknik olarak iyi gözükmesine rağmen neden kasıyor diye. Bugün iPhone 6S bile normal kullanımda donma-kasma yapmadan çalışıyor. Batarya diyorsun, iPhone'da 3000 mAh batarya Android'de 4000 mAh bataryalı cihaz ile hemen hemen aynı pil performansına sahip çünkü yazılım arka planda pili çok iyi yönetiyor. Aynı şey RAM için de geçerli. 8GB RAM'li Android bir cihaz yerine 4GB RAM'li iOS bir cihaz tercih ederim. Rakamlara çok takılma.
Usta sen niye SE 2020 ile 9T'yi kıyaslıyorsun ne alaka? Adamlar SE2020'yi insanlar daha uygun fiyata iyi performans alsın diye çıkarıyor. 9T 5 yıl güncelleme alacak mı? Ana kamerası SE 2020 kadar iyi mi? A13 ile 662'nin güçleri aynı mı? Takılmışsın bataryaya. 6000 mAh'li kaç tane Android cihaz var gözünü seveyim sürekli gelmiş bir cihaz üzerinden örnek veriyorsun. Bir kere iki cihazın kasası aynı büyüklükte değil.Bak hocam iPhone se 2020 de redmi 9t fiyat farkı ile bak en düşük iphone se 2020 1875 mAh bataryası var redmi 9t nin 6000 mAh.Rame takılmıyorum ram zaten yetiyor fakat batarya konusu sıkıntı çıkarabilir.
iPhone 11 Pro kullanıyorum. Bataryası 3046mah gözüküyor 9 saate yakın ekran süresi alıyorumTamam hocam onu geçtim site yanlış gösteriyor userbenchmark gibi siteler fakat bataryası?? bataryası