boncuk2009
Asistan
- Katılım
- 25 Ağustos 2013
- Mesajlar
- 300
- Reaksiyon puanı
- 1
- Puanları
- 16
İphone 5 veya 5s (büyük ihtimalle 5 ) ne kadar süre güncel oyunları takılmadan oynayabilirim!!!
tabi ya al benden de o kadar almışken en hesaplı performanslı kalitelisini alcan tamam rahatına bakcan ayy yok benim telim 11570 puan alıyo aa şu telefon 15420 aliyo hemen ona geçeyim :biggrin:bu teknoloji hırsınıda ben anlamıyorum her çıkan üst model alınmaya kalkılırsa cepte para kalmaz![]()
100 lira daha veriyim iyi olsun diye diye 500TL bütçe ile 2000TL'lik telefon alanlar çoktur herhalde.tabi ya al benden de o kadar almışken en hesaplı performanslı kalitelisini alcan tamam rahatına bakcan ayy yok benim telim 11570 puan alıyo aa şu telefon 15420 aliyo hemen ona geçeyim :biggrin:
annem dedi 400 tl yi geçmicek hayatta dedi alırken telefonu tamam anne dedim adam dedi s3 mini var dedi almışkeni iyisi olsun derken 770 liraya çıktı100 lira daha veriyim iyi olsun diye diye 500TL bütçe ile 2000TL'lik telefon alanlar çoktur herhalde.
Osmanlu Savaşları ne la?annem dedi 400 tl yi geçmicek hayatta dedi alırken telefonu tamam anne dedim adam dedi s3 mini var dedi almışkeni iyisi olsun derken 770 liraya çıktıhep böyle bu işler abi
bu arada sen osmanlu savaşlarını yapan adam değilmisin
2 oldu bu sorum
![]()
tüplü telefon gibi bişeyOsmanlu Savaşları ne la?![]()
:cursing:tüplü telefon gibi bişey![]()
:lol::cursing:
Arkadaşım açıkça açıklasana işte ne bu?
sen online oyun tasarlamıyonmu osmanlı savaşları?Arkadaşım açıkça açıklasana işte ne bu?![]()
Hayır. Sadece basit programlar yapıyorum.sen online oyun tasarlamıyonmu osmanlı savaşları?
tamamHayır. Sadece basit programlar yapıyorum.
kardeşim ayfon androidin 3 gb ram li amiral gemilerin çok üstünde bir telefon android boş bence ben andıroid kullanıyorum .ve pişmanım uyugulma ve oyun açısından ücretsiz uygulamalar var ama beşpara etmez ios da ise ücretsiz uygulamalara ve oyunlara daha çok önem veriliyor .ben sanan iphone tavisiye ederimbence oyun için iphone çok saçma olur çünkü onun donanımı bile şimdiki telefonlar ile boy ölçüşemez.Tamam belki 4 sene sonra bile çıkan oyunu açar ama grafikleri çok düşük olmak zorunda olur çünkü donanım yeni oyunu kaldırmaz. ÖRs3 2006 da çıktı ama crysis 3 ü açıyor ama siz bir pc birde ps3 grafiğine bakarsanız arada acayip bir farkın olduğunu görürsünüz yani pc en düşük ayarda bile ps3 ten kat kat daha gerçekçi görünür çünkü ps3 teknolojisi 2006 yılından kalma pc ise son model, aynı durum iphone içinde geçerli.
Tamam iphone iyi hoş ama sen 3gs ile asphalt 8 i nasıl oynuyosun hem desteklemiyo bile3Gs'im var Aspalth 8'i kasmadan oynuyorum sadece yarış başladığında anlık FPS düşüşleri oluyor. Sen hesapla :dirol:
Tamam iphone iyi hoş ama sen 3gs ile asphalt 8 i nasıl oynuyosun hem desteklemiyo bileHatalıysam arayın
https://itunes.apple.com/us/app/asphalt-8-airborne/id610391947
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu arada iphone sadece 32gb ve yukarısı alınır bunu dikkate al sakın 16gb falan alma