sahinsahiner
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 50
Ya arkadaşlar bu güncellemeden sonra benim parmak izi okuyucusu doğru düzgün çalışmaz oldu. Aynı sorunu yaşayan var mı
Senle ilgili olabilir mi problem ? Bazen banada oluyorda ondan soruyorumYa arkadaşlar bu güncellemeden sonra benim parmak izi okuyucusu doğru düzgün çalışmaz oldu. Aynı sorunu yaşayan var mı
Bence biraz daha biriktir ve 8 Plus al. 7 Plus modelinin 8 Plus modelinden pek aşağı kalır yanı yok ama almışken 8 Plus al. İlla 8 ya da 7 Plus diyorsan da şahsen benim tercihim 7 Plus modelinden yana olurdu. Gerek büyük ekran gerekse pil ömründen dolayıArkadaşlar 5s kullanıyordum 4 senedir ve baya memnunum telefona hiç bir şey olmadı sadece son zamanlarda bataryada sorun var yine böyle beni 4 sene rahat idare ettirecek telefon istiyorum ve ıphone alıştığım iÇin ıphone istiyorum 8plus alacaktım ama bütçe olarak karşılayamayacağım için 7plus veya 8 hangisini alayım ?
Bu soruyu burda sorarsan cevabı 8 plus çıkar note 8 kullananlar kulübüne sorarsan note 8 çıkar.Ama hazır görmüşken cevap vereyim ben note 8 alırdım hemen hemen her yönden daha üstün 8 plusın stereo hoparlör ve 4k60 fps dışında bir avantajı yok.Batarya(İkiside eşit gibi ama uzun kullanımda note 8 beklemedeyken 8 plus daha iyi)Merhaba arkadaşlar note 8 ve 8 plus arasında kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım?
O zaman sormayacak. Hangisi hoşuna gidiyorsa onu alacakBu soruyu burda sorarsan cevabı 8 plus çıkar note 8 kullananlar kulübüne sorarsan note 8 çıkar
Merhaba arkadaşlar note 8 ve 8 plus arasında kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım?
Arkadaşlar.Hızlı şarja 400tl vermek istemiyorum.8 Plusu ipad şarjı ile şarj etsem uzun vadede sorun olur mu?8den önceki modellerde hızlı şarj desteği olmadığı için uzun vadede sorun olabiliyordu.8lerde bu sorun olur mu?
Teşekkür ederim.Normalde 3.5 saatte şarj oluyor sanırım.İpad şarj ile bu süre ne kadar oluyor?Tam hızlı sarj sayilmasa da ipad şarjı kullanmada bir sorun olmaz
Ben iphone 6 plus kullanırken arkadaşımdan kablo istemiştim telefonu bi taktım şarja yarım saat içinde %45 e yakın doldurdu tabi ben ipad adaptörü olduğunu anlamadım ilk başta sonra arkadaşa sorunca söyledi yani demek istediğim normal adaptörle gözle görülür derecede fark ediyo.Teşekkür ederim.Normalde 3.5 saatte şarj oluyor sanırım.İpad şarj ile bu süre ne kadar oluyor?
Çok teşekkürlerBen iphone 6 plus kullanırken arkadaşımdan kablo istemiştim telefonu bi taktım şarja yarım saat içinde %45 e yakın doldurdu tabi ben ipad adaptörü olduğunu anlamadım ilk başta sonra arkadaşa sorunca söyledi yani demek istediğim normal adaptörle gözle görülür derecede fark ediyo.
Merhaba arkadaşlar note 8 ve 8 plus arasında kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım?
Yani cihaz sıfır.Sıkıntı yokMerhaba, bugün 8 Plus aldım. Apple garanti sorguladığımda lütfen cihazı etkinleştirin yazısı çıkıyor neden böyle olur ,
Yani cihaz sıfır.Sıkıntı yok
Yok bir kaç şey yapmanız gerekiyor ben de tam bilmiyorum.Buranın forumu ölü gibi DonanımHaber foruma sorabilirsiniz.Evet ama Apple garantili mi bunu anlamak istiyorum. Artı normalde aimkart takınca hemen aktif olmuyor mu ?
TeşekkürlerYok bir kaç şey yapmanız gerekiyor ben de tam bilmiyorum.Buranın forumu ölü gibi DonanımHaber foruma sorabilirsiniz.
olabilir ama okadar para veriyosun sorun çıksa garantiye almasalar elinde patlar o yüzden pahalı şeyler alırken normal fiyatına alma kaanatindeyim açıkcası ben 8 plus aldım teknosadan64 gb iphone 8 apple da 4199 tl, operatörlerde 4149 tl ama hepsiburada.com da satıcısıda hepsiburada.com ve fiyat 3798 tl arada nasıl bu kadar fark olabiliyor acaba cihazlarda garanti olsun donanım olsun bir farklılıkmı var acaba arada 351 tl fark var çünkü
turkcell deki çocuk onlar yurtdışından bi şekilde getirip satıyolar heralde dedi bize gelişi bile o kadar değil dedi
olabilir ama okadar para veriyosun sorun çıksa garantiye almasalar elinde patlar o yüzden pahalı şeyler alırken normal fiyatına alma kaanatindeyim açıkcası ben 8 plus aldım teknosadan
bende 8 alıcam gibi görünüyor aslında plus almak isterdimde hem ağırlığı fazla hemde biraz büyük kollarımda sağlık problemi varda o nedenle
yada biraz daha maddi durumu ayarlarsam iphone x alırım 8 plus a göre biraz daha küçük ve hafif bi yanımda bi telefonada 6000 tl mi verilir git 8 al diyo ama bi yanımda x diyo karar veremedim
X çok bariz üstün. Verin fazla para X alın.bende 8 alıcam gibi görünüyor aslında plus almak isterdimde hem ağırlığı fazla hemde biraz büyük kollarımda sağlık problemi varda o nedenle
yada biraz daha maddi durumu ayarlarsam iphone x alırım 8 plus a göre biraz daha küçük ve hafif bi yanımda bi telefonada 6000 tl mi verilir git 8 al diyo ama bi yanımda x diyo karar veremedim
sizdede mi sağlık problemi varbende benzer sebeplerden 8 e karar kıldım
peki 8 almaya hiçmi değmez ekstra para koyabilirmiyim şu an pek belli değildeX çok bariz üstün. Verin fazla para X alın.
8 başlı başına alınmayacak bir cihaz. Bütce yeterse X alın kesinlikle. 4 senelik tasarıma o para verilmez.sizdede mi sağlık problemi var
--- Gönderi Güncellendi ---
peki 8 almaya hiçmi değmez ekstra para koyabilirmiyim şu an pek belli değilde