iPhone 8 ve 8 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ramazan Davran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Valla ne apple ne de samsung babamın şirketi degıl yukarıda da yazdıgım gıbı s8 de kullandım ınanın bana 8 plus hepsini tokatlar. Sarj konusunda sabah 10 gibi cektim su ana kadar cok memnun kaldım s8 de batarya problemi var cok acık ve net
--- Gönderi Güncellendi ---
F9E5B6D2-B83D-437C-8ED6-246E26818428.png

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Valla ne apple ne de samsung babamın şirketi degıl yukarıda da yazdıgım gıbı s8 de kullandım ınanın bana 8 plus hepsini tokatlar. Sarj konusunda sabah 10 gibi cektim su ana kadar cok memnun kaldım s8 de batarya problemi var cok acık ve net
--- Gönderi Güncellendi ---
Ekli dosyayı görüntüle 29040
Bunu birileri kabul edemez çünkü onlar samsungu övmekle muhaflar:) hiç utanmadan kalkıp iphone 7 nin kamerasına rezalet diyebildi o biri o yüzden 8 plus a da çok şeyler derler ama kullanan nasıl bişey olduğunu görüyor işte

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Hiçbiri babamızın şirket telefonu değil note 8 de 8 plus ta çok iyi telefonlar iOS ekosistemini yıllardır kullanan note 8 e alışamaz aynı şey Yani note 8 kullanan iPhone a kolay şekilde alışamaz birinin kasa sağlam diğeri kırılgan ve narin(note 8)ekran jelatini ile kılıfla beraber kullanılmayan bir telefon note 8
İkisinin de birbirine oranla artı eksileri var note 8 belki 8 plus’ı kat kat geçebilir ve özgür bir sistem ama 8 plus iOS ekosistemi içinde yıllarca güncel kalacak note 8 en fazla bir sene daha güncel kalacaktır

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Hiçbiri babamızın şirket telefonu değil note 8 de 8 plus ta çok iyi telefonlar iOS ekosistemini yıllardır kullanan note 8 e alışamaz aynı şey Yani note 8 kullanan iPhone a kolay şekilde alışamaz birinin kasa sağlam diğeri kırılgan ve narin(note 8)ekran jelatini ile kılıfla beraber kullanılmayan bir telefon note 8
İkisinin de birbirine oranla artı eksileri var note 8 belki 8 plus’ı kat kat geçebilir ve özgür bir sistem ama 8 plus iOS ekosistemi içinde yıllarca güncel kalacak note 8 en fazla bir sene daha güncel kalacaktır
Bu kadar

AlejandroXX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Bugün iki telefonu da elime alıp deneme fırsatım oldu. Note 8 ve ip8 plus. Note 8 muhteşem bir görüntüsü ve kalem özelliği olan fonksiyonel bir telefon olmuş. Fakat boyut olarak çok büyük ve tek elle kullanmak imkansiz gibi. Iphone 8 plus u da 7plusla kiyasladim ekran olarak true ton teknolojisi yan yana getirilince fark ediyor.daha canli bir ekrana sahip. Kamerada özellikle portre modunda iyilestirmeler bariz bi şekilde fark ediliyor. Ekran konusunda kesinlikle note 8 tercihim cok canli bir görünüme sahip fakat portre modunda iphone 8 plus daha başarılı gibi geldi. Ayrica s7 s7edge gibi oyuncak telefonu andirmyir note 8 baya baya premium hissi veriyor. Tek elle kullanma konusunda ise ip8plus daha uygun gibi. Iki telefon da alacak olanlari üzmez gayet başarılı ürünler. Ben ios deneyimlemek istedigimden ip8 plus alacağım

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Telefon çıkalı 5 gün oldu alan yok geçen sene 7 plus'ta başlık coşmuştu:D:D:D

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Aynen ha. Şuan 13 sayfa olmuş ama geçen sene daha çıkmadan 50 sayfayı geçmişti

Morichannn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizde de sim tepsisinin ucunda boya yok mu, beyaz noktalar var. Bu arada 8 Plus.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Aynen geçen sene telefon çıkana kadar stok sorunu falan derken baya bi sayfa olmuştuk

yeahbuddy00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
bende almayı planlıyorum bakalım i phone 7 kullanıyorum şuan. Android özgürlüktür. apple fanboyları kızıcak ama neyse :D

coşkun yılmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ben de 1-2 gün içerisinde iphone6 dan 7 plus ya da 8 plus a geçiş yapacağım.portre özelliği ve şarj plus tercih etme sebebim.yukarıda neden bu kadar sert yapılmış anlamadım.bırakın isteyen zevkine, keyfine, parasına göre istediğini kullansın.şahsen ben akıllı telefon almaya karar verdiğim günden beri iphonedan başka bir şey istemedim çünkü tasarımıyla beni hayran bırakmıştı(iPhone 4s ki hala kullanılıyor!!! daha sonra çıkan s3 ü kullanan kaldı mı merak ediyorum).daha sonra zamanla ipad ve mac sahibi oldum ve genel tabirle apple ekosisteminin bir parçası oldum :) ve hepsinden de çok memnunum .bu saatten sonra iphonedan başka kullanmayı da düşünmüyorum çünkü sisteme tamamen alıştım ve değişikliğe hiç gerek yok benim nezdimde

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Ben de 1-2 gün içerisinde iphone6 dan 7 plus ya da 8 plus a geçiş yapacağım.portre özelliği ve şarj plus tercih etme sebebim.yukarıda neden bu kadar sert yapılmış anlamadım.bırakın isteyen zevkine, keyfine, parasına göre istediğini kullansın.şahsen ben akıllı telefon almaya karar verdiğim günden beri iphonedan başka bir şey istemedim çünkü tasarımıyla beni hayran bırakmıştı(iPhone 4s ki hala kullanılıyor!!! daha sonra çıkan s3 ü kullanan kaldı mı merak ediyorum).daha sonra zamanla ipad ve mac sahibi oldum ve genel tabirle apple ekosisteminin bir parçası oldum :) ve hepsinden de çok memnunum .bu saatten sonra iphonedan başka kullanmayı da düşünmüyorum çünkü sisteme tamamen alıştım ve değişikliğe hiç gerek yok benim nezdimde
Olay tamamen bundan ibaret zaten.sen herşeyini kullanıyorsun memnunsun ve benimsemişsin ama diğer tarafta ne övdüğü nede gömdüğü telefonu veya markayı ömründe kullanmamış insanlar var ben her zaman diyorum hiç bir markaya (Türkiye de hali hazırda satışı olan) kullanmadan ön yargılı yaklaşmamak lazım

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
iphonede garantilik bir durum olunca fafura isteniyormu?

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Apple destek sitesinden garanti durumuna bakılıyor fatura isteneceğini düşünmüyorum

Morichannn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türk Telekom faturalı müşterisiyim voLTE için mesaj attığımda telefonunuz desteklememektedir diye mesaj geldi sonra müşteri hizmetlerini aradım adamlar bi haber bu sorunu yaşayan var mı ya da nasıl çözebilirim?

coşkun yılmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ben de 1 hafta önce 8 plus kullanmaya başladım.portre ve şarj tercih sebebimdi.telefon bildiğimiz iphone ekstra pek bir şeyi yok ama geçen gün kamerasını 7 plusla karşılaştırma fırsatım oldu ve açıkçası bu beni biraz şaşırttı.aradaki fark yeni kullanıcı olarak beni sevindirirken 7 plus kullanıcıları açısından üzüldüm.7 plus gerçek renklere daha yakınken 8 plusda renkler daha canlı ve fotoğraf daha kaliteli duruyor.aralarında 1 sene olan telefonlar için bu fark epey şaşırttı beni.diğer yandan şarj açısından inanılmaz mutluyum.3 senelik 6 kullanıcısı olarak günde 3-4 defa telefonumu şarj ederken şimdi şarj aletimi yanıma bile almıyorum :)

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Bende gri 8 ile aranıza katıldım bugün ama aklımda bi yandan 8 plusta

Ramazan Davran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
8 plus ın sarjından memnunum galax s8 den sonra cok iyi de diyebilirim. Kamerası efsane olmus gercekten.