teknikercnyt
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 250
Hadi hadi.sorunlu telefonu öven kendine baksın önce.kulup ağlamalık.
S8'e kronik uyduran adam yorum yapmasın bence
Note 8 ve X'in hatta 8 ve 8 Plus'un o fiyatları hak ettiğini düşünüyor musun? O cihazları alanlara enayi demiyorum ( Düz 8 alan net enayidir bana göre) o fiyatları asla ve asla hak etmiyorlar. iPad Pro alırım miss gibi yahu
8 için her ikisi de geçerli. O cihaz 4200 etmez imkanı yok Cihaz olarak da kötü benceBen yurtdışı alırım eğer alacak olursam.
Fiyat için mi enayi dedi cihaz için mi onu sordum.
8 için her ikisi de geçerli. O cihaz 4200 etmez imkanı yok
İphone X alan ya villada oturuyordur milyonerdir ya da zar zor almaya çalışan insanda ise beyin yoktur
Yurt dışında 8 Plus 800 TL, 800 birim paraYurtdışında 8 plus 3500 tl
--- Gönderi Güncellendi ---
Sen mi kazanıyorsun parasını sana ne ?
Tek fark 8’de portre modu daha iyi şekilde detaylanmış 7 plus ta portre modu daha iyi değil 8 plus tan daha kalın ve arkası cam olmuşApple 7 ve 8 arasında iki minimal değişiklik dışında hiçbir fark yok. Bunu abartanlar ise ayrı bir kafa.
Tek fark 8’de portre modu daha iyi şekilde detaylanmış 7 plus ta portre modu daha iyi değil 8 plus tan daha kalın ve arkası cam olmuş
Güncelleme yapmazsın olur biter.öyle fakat alacaklara 8plus'un önerilmesinde şu detayda var ki; apple'ın yapttığı güncellemeler sonrasında cihazları kasıtlı yavaşlatması durumunda iphone 8 plus 7 plusa nazaran 1-1.5 yıl daha fazla götürecek.Yani misalen şuan 7plus alan kişi 3 yıl kullanacaksa 8 plus alan kişi 4 yıl kullanabilecek bu cihazı.Aradaki 900-1000 TL fiyat farkı 1 yıl fazla kullanım sağlayacak
Güncelleme yapmazsın olur biter.
8 veya 7 Plus alacaklar Note 8 HTC u11 , XZ Premium veya S8 Plus alsın diyorum.Yapma hocam. Evet fiyatlar yüksek ama 7plus 32 gb 3800 8plus 4700 900 tl var 32gb hafıza artışı kablosuz şarj desteği güncel bir cihaz daha güçlü bir işlemci fark ediyor aralarında.Şimdi 8 Plus alacaklar 7 plus mı alsın diyorsun
kullanim acisindan derken biraz daha acik yazabilirmisin?S8 ve sımdı de iphone 8 plus kullanan bırı olarak tasarım dısında i8 plus kullanım acısından cok daha ıyı
İphone alabilen herkes için en iyi ve kaliteli telefondur şuan için.Alamayıp çamur atanların alayına birer iphone versek burda öve öve bitiremezler emin ol o yüzden fanboyları fazla kaale almayınBana gore 8 plus htc u11 den daha sık duruyor tasarım goreceli kavram , 8 ve 8 plus a kalas gıbı dıyorsunuz da htc u11 de cok ahım sahım bır tasarımı yok ha note 8 dersen onuda cıkıcak olan x ıle karsılastırın.
Sürekli samsung ve diğer androidleri alıyo ağzına başka bişey bildiği yok sıfır iphone almaya parasıda yok babasıda vermiyo heralde ee geriye ne kalıyo ulaşamadığı ciğere mundar diyecek elbetteÇoluk çombalakla muhabbete gerek yok.sal gitsin
Sürekli samsung ve diğer androidleri alıyo ağzına başka bişey bildiği yok sıfır iphone almaya parasıda yok babasıda vermiyo heralde ee geriye ne kalıyo ulaşamadığı ciğere mundar diyecek elbette
Büyüsünde çalışıp kazanır illa ki abisi dur bakalım daha çok zamanı varÇalıssın kazansın
Büyüsünde çalışıp kazanır illa ki abisi dur bakalım daha çok zamanı var
Allah zihin açıklığı versin de geç başkan talebelikte zor ergenliği var bide bunun kolay değil babasına bile atar yapıyo bu tiplerMuhatap olacağım bi kişi değil artık kendisi.laf anlamayana anlatmıycaksın.yol verip geçeceksin.
https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/
Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
Bir daha olmamasını bekliyorum zaten konu
Sevgili moderatör arkadaşım şöyle bir sorun var.o murat burç denen kullanıcı burda samsunga normal bi şekilde eleştiri yapan kim varsa tartışmaya giriyo samsung babasının şirketiymiş gibi.daha sonra yapılan yorumları hazmedemeyip yaşından büyük konuşuyo.ben 25 yaşındayım burda benden büyük olan vardır küçük olan vardır büyüğe her zaman saygım küçüğe hakettiği sürece her zaman sevgim vardır ama ukalalığa asla tahammül edemem.bana burda boyundan büyük konuşamaz kimse.benim eleştirimi hazmedemeyen kim varsa özelden mesaj atsın numaramı verecem biraz delikanlıysa ki bunun için önce büyümek adam olmak gerekli arasın konuşalım.sende sakın burda taraf olmaya kalkma hata edersin sevgili moderatör arkadaşımhttps://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/
Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
Bir daha olmamasını bekliyorum zaten konu