FlyingSpaceP4ND4
Asistan
Kablosuz şarj ve arka tarafın cam olmasından dolayı ağır, Amerika dan gelen 8 plus ile 7 plus arasında ufakta olsa ağırlık farkı var.7 plus tan daha ağır bir telefon diyorlar acaba doğru mu
ama etkilemiyor kullanımı.
Kablosuz şarj ve arka tarafın cam olmasından dolayı ağır, Amerika dan gelen 8 plus ile 7 plus arasında ufakta olsa ağırlık farkı var.7 plus tan daha ağır bir telefon diyorlar acaba doğru mu
Yok o sadece x e özel8 ya da 8 plusta ön kamerada portre modu var mı arkadaşlar?
Sadece 150 tl gibi bir fiyata pasaport kaydi yaptiriyorsun detaylari var internetteTr de ne gibi işlemler yapmamız geliyor maliyeti ne kadar hocam
8 plus ve x te var. 8 de yok8 ya da 8 plusta ön kamerada portre modu var mı arkadaşlar?
Sadece X'de var Face ID sensörleri ile yapıyor bu işi8 plus ve x te var. 8 de yok
--- Gönderi Güncellendi ---
8'in fiyatı 4199 mu yoksa 4299 mu olur. n11'de 4199'dan siparişler alınıyor şimdiden
7 Plus alıp seneye çıkacak iPhone'u beklesinler.Siparişler açıldı var mı veren
7 Plus alıp seneye çıkacak iPhone'u beklesinler.
Kaça verirsin bana? Ciddi manada 7 Plus RED 128 değil mi ama bu yaz veya yılbaşından sonra belki alacağım.Elden çıkartıyorum 7 plus almak isteyen varsa bana gelsin
Kaça verirsin bana? Ciddi manada 7 Plus RED 128 değil mi ama bu yaz veya yılbaşından sonra belki alacağım.
ön sipariş sonunda cihazların fiyatı değişecek mi acaba?
Bi inceden 8 plus düşünüyorum şu sıralar ilk tercihim v30 olacak ama adamlar telefon tanıtıyo 2 ay sonra ülkemize gönderiyo satmak için akıl işi değil8-8 plus hala alan yok mu?
Nasıl cihaz biraz bahseder misinCumartesı gunu aldım 8 plus ı
Cumartesı gunu aldım 8 plus ı